Jump to content

nenad1975

Korisnik
  • Broj objava

    36
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Postovani dobio sam Odluku od HAKOM-a vezano za žalbom koju sam uputio HT . Odluka HAKOM je za HT s obrazlozenjem očigledno da je došlo do tehničke pogreške pri sklapanju ugovorne obveze. Uputa je da se mogu žaliti upravnom sudu dali netko ima primjerak žalbe. Lp
  2. Poštovani presuda Općinskog sud je prebačena na drugostupanjski tj.županijski sud po žalbi tužiteljice. Dali tužena strana ima pravo žalbe i slanje iste na Županijski sud jer se isti nisu žalili na presudu Općinskog suda tj.na žalbu tužiteljice..
  3. Ok hvala Vam na odgovoru. Ugodan ostatak dana.
  4. Poštovani hvala Vam na poslanom linku u članku 6.kaže temeljem rješenja o prestanku službe zbog potreba službe osiguranik može ostvariti pravo na starosnu mirovinu.Ja imam te uvjete iz članka međutim išao bih sa osobnim zahtjevom dali u tom slučaju imam pravo po tom članku.
  5. Postovani hvala Vam na odgovoru koji je to Zakon tj. broj NN.
  6. Poštovani DVO sam još u službi imam 34 god, 5 mjeseci i 8 dana mirovinskog staža interesira me po kojim uvijetima imam pravo na mirovinu imam 46 godina napominjem da sam Hrvatski branitelj iz domovinskog rata-Dragovoljac.Dali ima neka tablica za probni izračun.
  7. Poštovani hvala Vam na odgovoru ali bih imao isto pitanje ne zaprimanje sudskih poziva,presuda i sl.gdje bi vi to svrstali. Jer to je nepoštivanje Zakona RH. Lp
  8. Poštovani ja sam ovršen po pitanju uzdržavanja i svoju zakonsku obvezu sam izvršio i dobio presudu da više ne plaćam...dotična nije htijela preuzeti presudu koja je donešena..već su istu stavili na oglasnu ploču. Pokrenut je postupak obustave ovrhe s moje strane..ali to već predugo traje,te sam odlučio podnijeti prekršajnu prijavu protiv tužene tj.za primanje novca koji joj se još isplaćuje jer je obustava preko plaće. Znam sa kad donese rješenje obustave ovršnog rješenja da mogu potraživati povrat novca. Ali hoću isto dati do znanja da ja sam uredno sve Sudske pozive kao i presude zaprimao dok ista ne želi ništa primiti tj.izbjegava preuzimanje poštanske dostave. Tako da hoću podnijeti kaznenu prijavu ali ne znam po koji točkama kaznenog zakona. lp
  9. Pokrenuo bih kaznenu prijavu za nezakonito primanje novca protiv fizičke osobe koja prima novac,a za to imam pravomoćnu presudu međutim odugovlači sa povlačenjem ovršnog rješenja protiv mene koji je pokrenula.. Koju točku po kaznenom zakonu bih trebao staviti za primanje novca u prijavi?
  10. Poštovani hvala Vam na pomoći i odgovoru. Ugodan ostatak dana, Napominjem da je prestanak plaćanja alimentacije nastao po svim zakonskim uvijetima tako da je isplaćeno...i od 10/2017 je presuda za prestankom plaćanja..međutim i nadalje mi se obustavlja alimentacija.
  11. Poštovani napisao sam neplaćanja..da objasnim prestala je obveza plaćanja alimentacije još od mjeseca 10/2017,a po pravomoćnoj presudi. Pošto mi je obustava preko plaće i ovršnog riješenja...poslodavac ne prizna presudu već treba ovršno rješenje da se stavi van snage..što sam podnio sudu i sad me interesira koliko treba da sud to odradi..rečeno mi je da to ide brzo ali koliko vidim ne ide baš tako brzo...
  12. Poštovani imam pravomoćnu presudu za neplaćanje alimentacije.Obustava ide putem plaće tj.ovršnog riješenja.Podnio sam sudu za obustavu Ovršnog riješenja po kojom mi se obustavlja alimentacija. Koliko je potrebno da sud donese riješenje po kojom stavlja Ovrhu za obustavom alimentacije van snage?
  13. Poštovani hvala Vam na odgovoru ali obveza je zakonski prestala,te je donešena i Presuda o obustavi plaćanja.
  14. Poštovani sve je plaćeno prema sudskoj presudi jer je išla obustava preko poslodavca.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija