Jump to content

Adrijana321

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1.  

    <p>Postovana, za posebni dio - komunalno gospodarstvo isprintajte si Zakon o komunalnom gospodarstvu (nekih 20-ak stranica), to ce Vam biti dovoljno. </p>

    <p>Srdacan pozdrav!</p>

     

  2.  

    <p>Poštovana!</p>

    <p> </p>

    <p>Dali imate skriptu za posebni dio komunalno gospodarstvo.</p>

    <p> </p>

    <p>S poštovanjem,Nada</p>

     

  3. Svjedodžba se čeka do najviše mjesec dana.
  4. Ej, imaš moj post u temi DSI-korisni savjeti. Ne znam koja si struka, uglavnom, ako si SSS ne pitaju previše teško, ali uči svakak :)

  5. Ej bok...jel mi mozes napisat koja si pitanja imala u opcem dijelu na ispitu?? Ja imam ispit sad u subotu

  6. mislim da ti svakog pitaju opći dio, znači svih onih sedam predmeta, bez obzira na to koji ti je posebni dio
  7. Polagala u subotu DSI. Prošla sve, ali treba učiti i učiti. Barem je tak bilo kod mene. EU- stariji gospodin, bilo nas je tri unutra, rekel je nek si postavimo pitanje i nek odgovorimo na njega. Dečko pored mene je pokrenul pitanje, zatim ga zaustavil i rekel meni nek nastavim, zaustavil mene i onda je drugi dečko dovršil i to je to. Službenički i lokalna- ozbiljnija gospođa, pitala osnove, ali traži da se zna i kompletno odgovoriti na to. Po dva se ide unutra. Uredsko i upravni- gospođa u 30-ima, po tri išli nutra, kak je tko odgovoril tak je išel van. Puno pitanja postavi, ali sve kroz razgovor. Voli kad joj se objasni svojim riječima da zna da razumijemo. Simpatična i jako prijazna gospođa. Ustav i Sustav- Pita osnove za SSS, ali i objasniti od riječi do riječi te osnove, znači nema svojim riječima. Barem je tak bilo kad je mene pitala. Isto se ide po tri unutra. Sve vam ovisi o komisiji kakvu dobite i kakva vam pitanja "potrefe". Ja sam još i zakasnila na ispit, tak da je sve dobro prošlo. Samo bez nervoze i stresa, jer kad to riješite shvatite da vam je bilo bespotrebno se živcirat. Sve super organizirano, ak se pogurnete odgovarati prije će te bit gotovi. Ja sam zadnja odgovarala Ustav i Sustav s jednom curom, tak da smo bile gotove u 13:45. Učite unaprijed da ne ponorevate kak ja zadnji tjedan Eto, puno sreće svima!
  8. Evo ja bila u subotu na ispitu, polagala posebni dio ispita komunalno gospodarstvo. 4 pitanja iz Zakona o komunalnom gospodarstvu, odgovoriti na ta pitanja i objasniti malo šire. Na usmenom smo raspravljali o pismenom dijelu ispita i još par sitnih pitanja postavi i to je to. Ništa strašno. Na pismenom smijete imati apsolutno sve, tak da tu nema nikakvih problema. Sretno svima!
  9. Pozdrav, ima li itko da ide na ispit sad u subotu, 22.10.? Kak mu ide? Mene lagano hvata panika
  10. Pozdrav, jel možda netko polagal DSI za referenta za komunalne poslove za SSS? Iskustva, pitanja, skripte, sve je dobro došlo Ima još netko da polaže ispit 22.10?
  11. Pozdrav, da li netko ide možda polagati ispit 22.10.? Ima li možda netko tko je polagao ispit iz područja komunalnih poslova? Na stručnom osposobljavanju sam za referenta za komunalne poslove, SSS. Iskustva, pitanja, sve je dobro došlo
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija