Jump to content

Bol1234

Korisnik
  • Broj objava

    48
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Bol1234 objavio

  1. Može li odvjetnik dobiti uvide u spise czss , Policijske zapise ako se radi o lažnim optužbama jednog roditelja koje su odbačene , Zapise o spričavanju susreta sa mlt.djetom kao i prijavu boravišta mlt.dijeta. Da li isti može dobiti uvid da li je roditrlj u radnom odnosu . prije 8 sati
  2. Tražim odvjetnika za obiteljsko skrbništvo, Zagreb Sesvete . Kontakt : mijictaxi@gmx.at prije 8 sati
  3. Tražim odvjetnika za obiteljsko skrbništvo, Zagreb Sesvete . Kontakt : mijictaxi@gmx
  4. Evo prva rasprava gotova prvookrivljeni se nije pojavio ,ja kao drugi došao sa braniteljom i iznio odbrani, e sad bi trebalo da prvookrivljeni ponovo da svoju izjavu i onda ponovo ročište,posle ljeta za više informacija odgovaram na pp
  5. Nemam šta priznati ,nužna samoobrana,javni red i mir nisam naspavao ,jer nisam napusti svoj auto u kome sam napadnut
  6. Pa mislim da je to sve zajedno ,i oružje i već sam platio
  7. A odvjetnik traži tisuća za zastupanje
  8. I što mogu očekivati mislim na kazna ,
  9. Evo danas stigo poziv za glavnu raspravu ,i to na adresi u Hrvatskoj mada sam uredno obavijestio mup da mi šalju poziv na adresi vani koju sam prijavio u mup.Tereti me se za članak 13 stavka 2 remećenje javnog reda i mira.
  10. Iz iskustva ti znam reći ,da bi ti se mogle čudne stvari desiti koje ni sam si ne možeš pretpostaviti ,djeca. se neće javljati ili će se ona dopisivati stobom umjesto njih ,i kad se jave to će se sve kontrolirati vi ćete biti glavna tema u negativnom smislu u njenoj kući ,tako da će se djeca o vama složiti lošu sliku i na kraju morat će te plaćati alimentaciju i spremati djecu a ako ne bude ona će im objasniti da to tako mora biti i da je to tako zakonski ,a što se tiče kontakt i susreta ona će im objasniti da oni mogu po svojoj volji kako god žele tako da je u praksi to sve od njene volje i želje kako će djecu odgojiti usput ako si nađe nekog indijanca koji ne želi raditi onda znaš gdje ti odlazi alimentacija ovo ti govorim iz iskustva .možeš se javiti privatnom, porukom Lp
  11. Šta u slučaju plaćanja alimentacije 5 god. na zaštićeni račun ZZ ,se sjeti i tuzi roditelja da ne placa alimentaciju na račun koji je sud odredio ? Slučaj 2 roditelj plaća alimentaciju na zaštićeni račun ZZ ,nakon par godina situacija se pogorša i roditelj ne želi više plaćati na zaštićeni račun nego samo na onaj koji je sud odredio . Molim kakva je praksa .
  12. Nisi jedini ima nas mnogo više jednostavno kad bi sve radio perfektno sve te ovisi od osobe sa kojom djeca žive i kako ih odgaja ,još uz to djeca će morati uvijek govoriti ono sto im ona kaže i ti ćeš biti kriva strana ,ovo ti govorim iz iskustva ali uvijek postoji nada i strpljenje da se nešto popravi .puno sreće
  13. Iskustvo kaže ne plaćam ništa više od presude jer ti se to obično odbije od glavu
  14. Sve je to ok ali nekad pomislim da je to borba sa vjetrenjačama ,policija i DO svi su oni povezani , međutim mislim da i ovaj tip i moja,bivša koriste kompletni sustav koji nezna ne želi ili neće stati takvim ljudima na kraj nemoguće je to ponašanje tih osoba ,A ako policija koja iza sebe ima DO ne može tim ljudima ništa,kako bi im ja mogao šta u tom smislu,???????????????
  15. Da znam ako ga netko ne želi pokrenuti šta ću ja , ne mogu se ja svađati sa policijom, kažem posavjetovati ću se sa odvjetnikom još i vidjeti što ću još uraditi .
  16. A dobro za sad je to to ,još mi ostaje da se odlučim za odvjetnika pa da vidimo ,šta on predlaže i šta je najbolje učiniti ,još jedno pitanje koliko se od prilike čeka na prekršajni sud mislim na poziv ako se to desilo 10.10.???
  17. DA ja svakao mislim angazirati odvjetnika nekog ali kazem sa vremenom sa na knap tako da jos nisam ni termin zakazao ali znam da vani ide tako za slucaj dize se prijava od policije ,drzvano odvjetnistvo zaprima prijavu i nudi mogucnost placanja kazne jednokrtane ili izlazak na sud , e sad ako ne zelite ici na sud platite kaznu , ali posle dolazi rjesenje da ste slobodni stim da ostecenik ima pravo nakande stete privatnom tuzbom.
  18. moze li se taj preijdlog dati u drugoj policijskoj postaji ? Ili to vise nije prijdlog nego ja osobno podizem kaznenu prijavu ? Misljenja sam da sam ja svoje napravio u policiji ali da oni to ne zeli dalje pokrecati ???? ???????????????????????????
  19. Ja bas i nisam tu u hr tako cesto pa mi je vrijeme problem ali neke stvari nisu jasne ,ako PP ne dize kaznenu prijavu protiv njega ili nje a ima spoznaje onda im daje do znanja da je to odobreno rafditi i dalje a vi svoje stvari rjesajite privatno ili policija se boji podici prijavu protiv tih ljudi , ili neko nesto štopa sto mislim da samo to moze biti ,jednostvno nesto se tu ne slaze nemoguce je da se to odobrava . Sto se zapisnika tice tu i nema nesto samo prekrsajna prijava i zapisnik o stetu na autu koje sluzi samo za osiguranje ako bi se islo preko osigiranja . Sto se tice laptopa tu nema pisanog traga nego samo izjava krim. policjaca i moj orginalni racun .tako da mene ovo sad sve zbunjuje ponasanje policije da li ja trebam raditi njihov posao ili je nesto drugo .
  20. '?????????????????? IMA li neko objasnjenje ili odgovor savjet ili bilo sto moze i privatno.
  21. Ali vec sam probao bio sam PP rekao da zelim potpisti obrazac pitali su u vezi cega ja sam im dao papire i pokazao rekli su da sacekam druga zenska u civilu otisla je gore na kat kod sefa po misljenje , u tom vremenu pojavila se osoba koja radi u drugoj zgradi i koja je kuma od mojke moje bivse i otisla gore nakon 10 min rekli su mi da od toga nema nista da je to privatna tuzba .ako je tako onda to Štopa ta zena sa drugog odjeljenja i vec mi je glupo Ići ponovo do PP jos će me zadrzati tamo . Da sreo sam policajku koja je pravila zapisnik ,ona mi je isto rekla da je taj je slucaj zavrasen i da je to prekrsajna prijava ostalo privatno . E sad da li sam ja trebao traziti da podignu kaznenu prijavu ili ne neznam ali znam da su me odkantali a ja sam rekao da cu se informisati sa odvjetnikom.Po podne sam ponovo otisao da PP da pitam za drugi slucaj u vezi Laptopa , krim.pol. mi je reko da je bivsa izjavila da je unistila ,moj laptop i opet nije to kazneno nego privatna tuzba . Ja sad neznam ko koga tu sad i zasto ali stvari ne idu tako glatko. Sad ni sam neznam sta napraviti da li to moze odraditi odvjetnik ili odvjetnik ide na privatnu tuzbu ali se tu samo moze traziti nakanda stete . Ipak kazneno djelo je kazneno djelo meni to nije jasno sa vremenom sam knap subota je danas ja sutra trbem nazad .''.'''''???????????????????????????????????????????????????????
  22. NEZNAM mozda nisam postupio ispravno ali otprilike su mi tako rekli da tu nema kaznenog nego privatna tuzba sto se tice auto a popopdne sam bio kod krim.pol . , koji su bili u vezi laptopa i koji im je moja bivsa izjavila da je unistila laptop i da on ne moze unutra u kucu to je razumljivo . Ali meni tone ide u glava da se za takve stvari ne dize kaznena prijava , jer se tim cinom pocinitelja amnestira i potice ga se da to opet uradi i da mu niko nista ne moze ne razumijem tu drzavau i taj rad znam da bi policija vani odma napisala prijavu za unistenje pogotovo kad imaju dokaze ili priznanje kao u ovom slucajui .
  23. postoji li mogucnost da je tip na uvjetnoj i da mozda zbog toga izbjegavaju da podignu kaznenu ,posto sam cuo da je tip bio i zatvoru?
  24. Evo još jedne novosti krim.policajcima je bivša žena izjavila da je uništila laptop od moje firme.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija