Jump to content

Visnja44

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Automobil mi je imao zabiljezbu od porezne uprave i uglavnom do zakona sa kaznama sam ga normalno registrirala. U mup stize porez za cestovna motorna vozila, ja nakon toga predajem zahtijev za zastaru i zahtijevu je prosle godine udovoljeno. Jucer idem pogledati u mup stoji li jos dug i posto stoji oni me salju u poreznu da oni lupe stambilj. No nista od toga jer imam zabiljezbu! Zanima me posto su mi ju oni i stavili kako su onda mogli rijesiti zastaru. Apsolutna zastara! Mogu li oni sada to ponistiti obzirom kako im je i prosao rok za zalbu od 30 dana i stime da je od rjesenja prosla godina dana? Sto ja mogu uciniti? Koje je moje pravo?
  2. Hvala! Nista, krecemo u bitku. Taman kad rade na otpisu nenaplativ dugova od banaka
  3. Ma znam. I znam da sam dosadna...procitala sam ovo sve sto mi je Matrix stavio. Hvala svima na odgovorima. Ali imam jos jedno pitanje, posto je Amex out, mogu li se pozvati na zastaru?
  4. Da. Dug vise nije kod Amexa. Danas sam od b2 dobila dopis po kojem su oni otkupili dug. Naravno kod njih je dupla svota.
  5. Ne....amex je ovrsio nekretninu i onda dug prodao b2 Ažurirano Hvala Matrix, zatrazila sam od b2 ugovor o otkupu duga i ukoliko mi ga proslijede saljem ga na sud. Posto se mislim dogovoriti sa b2 o otplati....mogu li ukoliko mi se skine ovrha sa nekretnine prepisati ju na nekog drugog? Hvala!
  6. Raskid 2009, ovrha 2010, zabiljezba u gruntovnici 2012. Zbog promjene mjesta stanovanja, za ovrhu saznajem kada sa suda dobijem poziv u vezi procjene nekretnine. Saljem mail AMEXu, gdje dobijem odgovor kako je moj dug prodan b2 kapitalu. Sto sad?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija