Jump to content

Bruvy

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dobro hvala al da li bi mi neko mogao rec odprilie kolike su mi šanse da cu dobiti uvjetnu a kolike da cu dobiti zatvor ?
  2. Da pisat ce se preprodaja 100 % ... Mislin da bi mi bilo najbolje da to priznan na sudu jednostavno i da iden iskreno in rec o tome i da bi me to moglo spasit . Koliko bi odprilike para odvjetnik koštao ?
  3. Bruvy

    Pao sa travon

    Dobar dan . Prije par dana u stanu mi je nađena vaga par pizeva i 30ak g vage ... Taman san napunia 19g i ovo mi je prvi put da san kažnjavan . U stanici su mi par policajaca rekli da cu za ovo najverovatnije dobit zatvor dok neki su mi rekli da je to sve zapravo bilo samo strasenje i da do toga najvjerovatnije nece doc . Jedan od bivših policajaca mi je dao savjet da kad doden pred suca da priznan da san to napravia i da se pokajen da stvarno necu više to radit i da se mozda izvucen uz uvjetnu ? Da li bi mi mogli rec otprilike sta me ceka i kolke su mi šanse za išta ? Ako mozete mi dati koji savjet ili rec neko vaše iskustvo iz ovoga da znan bar sta me ocekuje ? Kolika mi je šansa da stvarno iden u zatvor a kolika da dobijen uvjetnu ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija