Jump to content

IvicaAron

Korisnik
 • Broj objava

  16
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Prolaz ceste do zemljišta

  Hvala.
 2. Prolaz ceste do zemljišta

  Imam problem sa susjednom parcelom, vlasnici koji su kupili parcelu do moje zazidali su zid i zatvorili mi prilaz puta do moje parcele. Na katastarskoj čestici vlasnici su u Njemačkoj i nemogu doći do njih. A na čestici od ceste su općina i ti ljudi suvlasnici. Dali mi općina može pomoći da dobijem pravo puta do moje parcele? Sto mi je činiti ? Molim vas za savjet. Hvala
 3. Podjela zemljišta

  Hvala !!!
 4. Podjela zemljišta

  Pozdrav !!! Treba mi pravni savjet u vezi podjele zemljišta. Na zemljištu nas ima 5 nasljednika , želim se odvojiti na zemljištu od svih tako da znam koji je moj dio zemlje, ali jedan odbija potpisati ugovor u vezi podjele jer mu ništa ne odgovara što god da mu se ponudi. Što je meni ćiniti u takvoj situaciji ? Hvala !!!
 5. Rasprava oko kata kuće

  Sve je povezano zbog kata kuće, pošto sam bivšu ženu ostavio da živi na katu kuće dok se djeca školuju , moji roditelji nisu to prihvatili i tražili su iseljenje bivše žene i djece iz kata kuće ali tražili su i moje iseljenje. Još su išli kod javnog bilježnika da me se odreknu i naveli razlog da sam nasilnik. To su sve napravili da me se riješe i da na nikakav način nemam prava na ništa .
 6. Rasprava oko kata kuće

  Hvala !!! Lipi pozdrav !!!
 7. Rasprava oko kata kuće

  Da ja sam samo nadogradio i uredio kat kuće i oni su to dozvolili. Znači ja nemam nikakva prava na ništa ? Moji roditrelji su i podigli tužbu protiv bivše žene da im plača podstanarstvo od dana kada sam ja iselio.
 8. Rasprava oko kata kuće

  Poštovanje !!! Imam već duže vremena problema sa bivšom ženom i sa svojim roditeljima. Rastao sam se od žene proje 5 god. i zbog mira u kući napustio sam kat kuće koji sam sagradio ja na kući od mojih roditelja i ostavio da bivša žena živi dok se dijeca skoluju. Moji roditelji su trazili da se bivsa iseli i da taj kat kuće ostane njima. bivsa žena je tražila od mene pomoć da dignemo tuzbu protiv mojih roditelja i da trazimo da se upisemo kao vlasnici kata kuće, ali je bivša kad sam joj dao potpis ona je tu tužbu iskoristila da se stavi na njeno iime cijeli kat kuće bez mene. Pošto me htijela prevariti ja sam povukao tuzbu i ona je nastavila sa njima sudski spor koji se još vodi. Uglavnom dobila je odbijenicu od suda, ali je išla traziti da joj se isplati novac koji je ona uložila u kat kuće. Bili su na terenu sudski vještaci i donijeli procjenu za kucu ( neznam iznos jer mi ne zele reci ) . Ona se iselila iz kuće meni je predala kljuceve od kuće i to je napisala na papir , rekla je da če ona dobiti te novce da če je moji roditelji morati isplatiti. Ja sam se htio vratiti u taj kat kuće da živim ali mi roditelji prijete policiijom. I još da navedem da su me se prije 3 god odrekli kod javnog biljeznika i naveli razlog da sam nasilnik. Ja vas ovim putem moli m da me pravno savjetujete što mi je činit , koji korak da napravim. Dali dsa dignem i ja tuzbu protiv roditelja i da trazim da me isplate ? Kakva ja prava uopče imam. Ja sam se namučio radeći da podignem taj kat kuće mada moram napomenuti da su već zidovi bili napravljeni to su moji roditelji napravili, samo cigla, a ja sam sve ostalo uložio . Molim vas da me savjetujete što da radim. Hvala !!!! Svako dobro vam želim !!!
 9. Podjela imovine

  Hvala na savjetu
 10. Podjela imovine

  Kupljen je zajedno dok smo bili u braku
 11. Podjela imovine

  Vec 4 god sam rastvljen napustio sam kucu u kojoj smo zivjeli i nisam uzeo iz te kuce nista osim mojih osobnih stvari. Dali imam pravo na pola traziti na pola namjestaja i sto mi je ciniti ?
 12. Dozivotno uzdrzavanje

  Hvala !!!!
 13. Dozivotno uzdrzavanje

  Dozivotno sam uzdrzavao baku i nakon njene smrti svu njenu pokrenu i nepokretnu imovinu sam naslijedio. Ja sam rastavljen vec 4 god i uredno placam alimentaciju , ali moja djeca samnom ne komuniciraju. Zanima me dali one imaju pravo da me tuze u slucaju prodaje imovine od pokojne bake koju sam naslijedio.
 14. Alimentacija

  Molim za pomoc ili savjet. Placam alimentaciju uredno kcerki koja studira i koja ne zeli samnom komunicirati. Kako mogu doznati dali radi sezonski i dali sam duzan placati alimentaciju i ako ona radi kao sezonac ?
×