Jump to content

Autoreverse

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Otkuo ovršene kuće

  Putanje je jer nebude dovoljko sredstava posto kuca stoji zapustena vjerovatno ce se prodati za 15000€ e sad moje pitanje je da li ostatak opet ja moram otplaćivati ati iako ne budem više vlasnik kuce
 2. Otkuo ovršene kuće

  Znaci kad prodaju nekretninu nebitno za koliko (tj koliko procjeneje ) namirit ce sredstva sa tim i nece biti vise potrazivanja novaca. Nadam se da sam dobro shvatio. Hvala lijepo na trudu i odgovorima. Ugodan dan.
 3. Otkuo ovršene kuće

  Oboje smo ovršenici ja sam sudužnik u tom kreditu zbog visine place njene.
 4. Otkuo ovršene kuće

  Ovrha je pokrenuta prije 6 god od Raiffeisen banke. Ja sam sudužnik u to kreditu. Ostavio sam kucu cisto na dogovor kuca je inače pol /pol vlasnistva. Misleci kako otplacuje kucu nisam zagedao . Sve dok nije Eos Matrix otkupuo dug od Raiffeisen banke. Tada je bivsa sa svojim muzem otisla za Irsku a meni je ostala kuca sa dugom, inace kad smo je kupovali cijena je bika 25OOO€. Sada je dug oko 300000 kn. Kakav bi imao izlaz imao ili kako bi po najjeftinijoj cijeni otkupio i da li ako kuca ode na drazbu pa netkl kupi se i meni brise dug?
 5. Otkuo ovršene kuće

  Poštovanje, kuca mi 1/2 ?u mom vlasnistvu a druga u od partnerice. Ja sam otisao pošto smo se dogovorili da ina bude plaćala no ona nije nista plaćala te je otisla u Irsku. Kuca sada ide na dražbu, tj idući mjesec izlazi procijenitelj. Sto bi se tu mogko napravitu i sto bi bilo pametno imam stslni posao i kako bi dosao do nekretnine. I drugo pitanje ako se kuca proda na drazbi da li i dalje ostaje dug koji bi ja morao otplacivati zahvaljujem se lijepo na odgovoru.
 6. Razvrgavanje suvlasništva

  Poštovanje, imam upit ja i bivša imamo nekretninu pola pola, ona nije plačala ja pošto sam sudužnik u kreditu plaćam je. Išao sa na razvrgavanje suvlasništva no međutim ispostavilo se da to i nije najbolja ideja prekinuo sam sa odvjetnikom tj povukao papire. Saznao sam da je nebitno sto sam povukao papire i da je postupak razvrgavanja suvlasništva i dalje u toku. Saznao sam da bi trebalo poslati samo dopis da se prekine postupak., no neznam gdje i kakav dopis.. Hvala unaprijed ako znadete o tome. LP
×