Jump to content

frenkie89

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala,G-man, a koja je razlika između poziva na sud i poziva na prvo ispitivanje? Tko sve bude prisutan na prvom ispitivanju,koji je proces?
  2. Hvala,tako je i bilo,nadam se da ce imati bar malo razumijevanja jer bez vozacke sam nula,par mjeseci jos nekako al ako bude godinu ili dvije mogu se pozdraviti s poslom... Što se tice novcane kazne; nebi je trebalo biti? Osim naravno troskova suda? Ispricavam se što sam dosadan ali nikad nisam bio u slicnoj situaciji (i ne planiram nikad vise) pa mi nije bas svejedno.
  3. Hvala na odgovorima,imam jos jedno pitanje ako nije problem? Imam li kakve sanse da mi se smanji sigurnosna mjera upravljanja vozilom,pošto mi je vozacka vise nego potrebna,te imam li pravo na zalbu nakon odluke suda? Hvala.
  4. Pozdrav,naime osumljicen sam za izazivanje prometne nesreće iz clanka 227. st.1 kaznenog zakona. 1 osoba je teško ozljeđena. Mogu li ocekivat uvjetnu kaznu? Nikad nisam kaznjavan u prometu u bilo kojem smislu do sada. Zanima me dali cu posebno dobiti NOVČANU kaznu za izazivanje prometne nesreće,alkohol 1,02 u krvi, i ostati bez vozacke? Dali me mogu 2 puta kaznjavati za isto djelo? HVALA!!
  5. Znači moguće je dogovoriti zivotno osiguranje (na milion godina pretpostavljam) pa da mi se smanji dio koji moram isplatiti ili da plaćam samo zivotno osiguranje,ostanem kod njih osigurati auto itd...nadam se da cu imati neke olakšice ako ostanem kod njih u osiguranju. U svakom slučaju hvala na odgovoru.
  6. Pozdrav, naime nedavno sam skrivio prometnu nesreću oduzimanjem prednosti (veoma nepregledno raskrižje) ali to je sada manje važno. I ja i Gospođa koja je vozila drugi automobil smo imali alkohola, ja 0,90 (mladi vozač) a Gospođa 0,80 Oba automobila su totalno uništena. Gospođa je lakše ozlijeđena i jedna maloljetna osoba je teško ozlijeđena. Moje pitanje je pošto sam trenutno nezaposlen koliku novčanu kaznu mogu očekivati za izazivanje prometne nesreće i alkohol i koliko cu ostati bez vozacke dozvole,te dali o tome odlučuje kazneni sud ili policija? Moje drugo pitanje je u vezi osiguranja. Ako bi osiguranje od mene regresno potraživalo isplatu svega što su oni isplatili Gospođi,dali se može dogovoriti neka otplata na rate,ugovaranje životnog osiguranja kod njih ili slično. Ako je netko imao slicna iskustva s osiguranjem,kako se ponašaju priliko dogovaranja oko plaćanja,moze li se sta dogovoriti ili odmah idu putem tužbe ili ovrhe. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija