Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

naiv

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Županijski sud

  Hvala Vam puno na informaciji. Još uvijek se mogu nadati!? Jel se može žaliti na takve presude?(županijski).
 2. Županijski sud

  Koliko je još potrebno da se krene s tim? Jel ima itko u praksi da je dobio odgovor u nekom razumnom roku?Zasto se to sporo riješava. Jel se može i na tu odluku(ako ikad bude donesena) žaliti?
 3. Županijski sud

  2.10.2017 je dostavljeno na Županijski. Postupak traje od 15.5.2015
 4. Županijski sud

  Na koji način mogu požurivati? Objašnjeno mi je da požurnice ne mogu slati.
 5. Županijski sud

  Poštovani,zanima me u kojem zakonskom roku Županijski sud mora donijeti odluku vezanu na žalbu Opcinskog suda. Naime,radi se o dokazivanju prava vlasništva nekretnine.Može li se išta učiniti radi ubrzanja postupka. Zbog preopterecenosti suda spis je dodijeljen u drugu županiju.
×