Jump to content

KMario

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok zelim podici tuzbu. Jer je nastala velika steta zbog tog pravnika temeljem cijih savjeta se predstavnik stanaraca ponasao kako jest. Protiv koga dizem tuzbu? Tog pravnika, upravitelja zgrade ili oboje?
  2. Temeljem savjeta pravnika kojeg zaposljava upravitelj zgrade da je podjela parkirnih mjesta koja pripadaju zgradi u domeni redovnog upravljanja, na sastanku suvlasnika donesena je odluka o preraspodijeli parkirnih mjesta prema kojoj su neki suvlasnici isključeni iz podjele. Pritom odluka nije izglasana od strane 100% suvlasnika. Pravnik i dalje tvrdi da nije riječ o poslovima izvanrednog upravljanja. Drugi pravnici u drugim upraviteljima zgrada kao i nekolicina odvjetnika tvrde da je riječ o poslovima izvanrednog upravljanja. Sto uciniti, s obzirom na nastale posljedice (pravne i troskove koji su učinjeni na račun pričuve)?
  3. Poštovani, Ako sumnjamo da osoba koja je pravnik (ne odvjetnik) daje krive informacije koje nose pravne posljedice, postoji li kakva udruga koju možemo kontaktirati da se ispita o čemu se radi, koga bismo mogli kontaktirati? Odvjetničkoj komori ili postoji posebna komora ili udruga za pravnike? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija