Jump to content

Drago83

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postoji li zakonom određena razlika između web trgovine i reklamnih stranica(ili je to jedno te isto). Imam namjeru pokrenuti kućnu radinost i s time nemam pravo imat web trgovinu. Mogu imati stranice na Facebooku i prodavat preko stranica za oglase. Mislite li da zakonski mogu imat neku reklamnu web stranicu koja ne bi imala sustav za online naplatu niti automasko naručivanje? Ukratko zanima me da li ima ikakav način da se sa registriranom domaćom radinošću može imat web stranice na kojima bi bili izloženi predmeti koje izrađeujem a da to zakon neće smatrat internet trgovinom?
  2. Da li bi se reklamne web stranice sa slikama, opisom proizvoda i cijenikom smatrale web trgovinom? Ako nemaju mogućnost direktnog naručivanja niti online plaćanja nego samo kontakt podatke. Na ovoj temi na dnu korisnik Kresimir57 spominje to: http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/42857-otvaranje-web-trgovine?highlight=radinost
  3. Hvala na ovim informacijama. Znači razlika između web trgovine i reklamnih stranica bi bila u tome da se preko reklamnih stranica ne može direktno naručivati niti kupovati. Nema mogućnosti online naplate niti automaske narudžbe. Ima li ikakav zakon koji možda to definira? Da li išta o tome govori ovaj spomenuti iz 2007. godine?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija