Jump to content

Young43

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Predlog optužnice je 2 godine uvjetno koje je moj odvjetnik dogovorio sa Drzavnim odvjetnikom, ima li sanse za manje od toga ili je to to??
  2. Priznao sam odmah u cijelosti na prvom ispitivanju u policiji da se ne rastežemo. I da nisam maloljetan. Također sam nezaposlen i student. Dali bi to išlo u olakotne i ostvarilo ikakvu mogućnost za manjom kaznom od 1 godine.
  3. pozdrav, zanima me samo ako je zapriječena kazna za čl.190 stavka 2. 1-12 godina zatvora, dali je i u kojem slučaju moguće dobiti manje od godinu dana?
  4. Dobar dan, neko vrijeme me nije bilo ovdje...uglavnom dogovaramo se mimo tarife za 2 i pol eura...dali je to ok ili puno
  5. a npr. da uopce ne dođe do sudskog postupka, da priznam kod državnog odvjetnika i valjda jednom na sud izađem to je onda 100 bodova?
  6. Pogledao sam i nije mi jasno, bod je 10kn ali nekuzim koliko bi bodova bi se tu maximalno moglo nakupiti
  7. A kolika bi bila cjena cijelog postupka? Dali je puno ovo sto sam napisao?
  8. Još nešto, nisam u nekoj financijskoj situaciji,student sam...koliko bi me izašao odvijetnik? i dali je puno da me trazi 2500eura jer prijatelji su mi rekli da bi to moglo biti otprilike toliko Ažurirano Još nešto, nisam u nekoj financijskoj situaciji,student sam...koliko bi me izašao odvijetnik? i dali je puno da me trazi 2500eura jer prijatelji su mi rekli da bi to moglo biti otprilike toliko Ažurirano Također hvala vam na savjetima,odgovorima i izdvojenom vremenu
  9. Nije navedeno tada sam isao u osnovnu i srednju skolu...dali da uzmem branitelja ili da mi ga dodjele, sto je pametnije?
  10. zvao sam danas bivšeg lječnika rekao je da će isprintati nalaze sve i da u ponedjeljak dođem po njih na portu, samo što se u nalazima uglavnom piše o problemi s učenjem, a samo dijelom o tikovi
  11. imao sam cjeli fascikl ali ga sada nemogu naći negdje sam ih zametnio kopam po cjeloj kući i nadam se da ću naći negdje papire....dali možda znate jel doktor kod kojeg sam bio ima arhivu toga da mi ponovno isprinta sav opise bolesti, odnosno dali im ostaje u kompjuteru iako je od tada proslo dosta godina??
  12. Dobro vece, hitno bih molio savjet...pao sam sa 206 grama marihuane koje je vagano sa 2 vrecice od kojih je jedna prozirna za voce i povrce iz trgovine a druga ona najveca sto mozete uzeti u trgovini na kasi....nikad prije nisam imao nikakvih problema sa zakonom, imam 21 godinu vanredni student sam 2.godine, osim remecenja javnog reda i mira koji nisam ni pocinio ali smo bili drustvo u grupi pa su nas sve zajedno potrpali ali i to je isteklo odnosno izbrisalo se sa moga imena jer je proslo 2 godine od tada...nisam prodavao i namjera toga je bila za moju osobnu upotrebu jer imam tikove koje tako vec godinam smirujem i dosta pušim do 10 pljugi na dan ciste bez duhana...također sam išao kod psihologa ili psihijatra nisam siguram u osnovnoj školi 2 ili 3 godine i mislim malo u srednjoj školi....kakve su šanse za uvetnu i koji je najbolji moguci scenarij a koji najgori Ažurirano Mislim isao sam kod psihologa/psihijatra radi tih tikova i mozda i nebih uzeo toliku kolicinu ali mi je covjek koji mi je prodao rekao da je losije kvalitete pa da cu dobiti zbog toga vecu kolicinu
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija