Jump to content

boki18

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. posto sam u prigovoru poricao prolazak kroz crveno svjetlo - bilo je zuto, prigovor je neuvazen, sada u zalbi nebi bilo smisleno "ipak priznati krivnju" . Nema smisla niti ponovo negirati i osporavati djela jer nemam dokaza niti tezinu. Je li najbolje onda da izrecem kajanje za pocinjena djela (ne navodivsi sto i kako) i zalbu na visinu novcane kazne uz to da spomenem otegotne okolnosti placanja. Da li si to mislio pod koncipiranjem zalbe g-man? Ili da ponavljam sve kao u prigovoru?
  2. zanima me jos da li podnosenje zalbe na presudu pomice i rok otplate (2/3 u roku 60 dana) da pocinje teci od dana donosenja novog konacnog rjesenja?
  3. Pozdrav, protiv mene je podnesen obavezni prekrsajni nalog u vezi prometnog prekrsaja (novcane kazne 12000kn). Na nalog sam podnio prigovor i saslusan na sudu gdje sam iznio obranu i olakotne okolnosti radi smanjenja kazne. Obrana nije uzeta kao istinita radi ispravka krivice, ali sam zbog olakotnih okolnosti (nezaposlen, nekaznjavan, u medjuvremenu polozio vozacki ispit) u PRESUDI dobio smanjenu kaznu na 5000kn s mogucnosti placanja 2/3 u 60 dana. Na presudu imam pravo žalbe, pa me zanima je li moguce zalbom dodatno smanjiti iznos kazne na temelju olakotnih okolnosti jer nisam u mogućnosti platiti iznos. I ima li smisla u zalbi upitat o zamjeni novcane kazne radom za opce dobro? Sto mi je ciniti, svaki savjet je dobrodosao. Hvala unaprijed
  4. pozdrav, je li moguce podnijeti prigovor na obavijest o pocetku trajanja zabrane upravljanja motornim vozilom dobivenu od policijske postaje? kome se prigovor salje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija