Jump to content

Substractive

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ima li netko obrazlozenje za ovo izbjegavanje ziga za pokazivanje gdje je kupljeno?Nisam bas shvatio ako moze neki primjer ?
  2. Ako sam dobro razumio smijem ponuditi korisnicima popis trgovina za odabir u nekoj listi prilikom unosa proizvoda? Prilikom pretrage proizvoda se smije koristiti trgovina kao uvjet ili samo ime proizvoda da se ispisu njegovi detalji (ime,cijena,lokacija...) ? Oprosti nisam shvatio tocno sto znaci objavljivati zig da pokazem gdje je sto kupljeno.
  3. Smije li se koristit ime trgovine u "opisnom" smislu da se navede gdje je kupljen proizvod i po kojoj cijeni ? Primjerice da se unosi proizvod mrkva i da se navede ime trgovine te po kojoj cijeni. Meni to izgleda opravdano koristenje jer se ne koristim imenom osim za opis proizvoda za neko usporedivanje . Ima li netko iskustva s ovim primjerom?
  4. Pozdrav novi sam ovdje proučio sam malo forum nisam pronašao svoj problem pa evo pišem sada svoj primjer problema Radim na jednom projektu u kojem bi se koristila imena nekih kompanija uglavnom trgovačkih lanaca . Projekt bi se sastojao od prikupljanja proizvoda ne nužno i brandovi proizvoda ... prilikom bilježenja proizvoda bi se odabiralo ime trgovine "Trgovina X" , proizvod : "mrkva" cijena :"5kn" i tako bi se prikupljale informacije za više trgovina . Koliko sam ja uspio proučiti po internetu nisam shvatio spada li to pod fair use obzirom da samo navodim da je nesto kupljeno u toj trgovini. Netko ima iskustva i znanja u ovakom primjeru? Zahvaljujem se svima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija