Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

bubbaloo

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. molim pomoc stvar je ovakva. gradjevinska firma nije odradila posao kako treba. i nisam isplatila u cjelosti dogovorenu cijenu. moj odvjetnik salje dopis gradjevinskoj firmi da u tom i tom roku sve nedostatke uklone. medjutim nista se nije desilo i ja dobijam u veljaci ove godine prijedlog ovrhe od javnog biljeznika. ja kod odvjetnika i un napisa prigovor, ja s time odmah kod javnog biljeznika i dam jedan primjerak a na drugi prijerak koji ostaje meni mi stavi stambilj kao primljeno i datum i kao ona sad to salje na sud, medjutim evo vec je srpanj a od suda jos nista. jel postoje neki rokovi, sta nisam trebala dobit od suda nesto da se obustavlja ovrha ili nesto slicno.... ili kad ce bit prvo rociste i dali ce uopce biti....
×