Jump to content

Thormaster

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslao sam im e-mail u kojem zahtijevam dokument po kojem imaju poraživanja od mene i zahtijevam da mi kažu tko si je uzeo za pravo dijeliti moju e-mail adresu.
  2. Ma to mi je bilo odmah čudno što nisu htjeli nikakve podatke dati. Dajte vi nama vaše ime, prezime, adresu i OIB da utvrdimo radi li se o vama ili ne! Poštar mi je susjed, tako kad nisam kod kuće svrati na posao kad se vraća u poštu na kraju smjene. Još sam mu i rekao da čekam preporučeno pismo kad su iz EOSa rekli da su poslali. Imam vrlo specifično prezime, a s mojom kombinacijom imena i prezimena ima nas 4 u RH. U svakom slučaju hvala Sunčana strana ulice!!
  3. Nisu mi rekli prema kome sam ''dužan'' niti o kojem iznosu se radi. Ostale podatke dužnika ne mogu dati zbog privatnosti!! Zato i mislim da se ne radi o meni jer niti su me zvali niti sam dobio pismenu obavijest koju su poslali u travnju prošle godine. Čak sam ih pitao da mi daju grad u kojem se dužnik nalazi ili zadnje 3 znamenke OIBa, ako već ne mogu cijeli. Ni to nisu htjeli/mogli!
  4. Pozdrav svima. Unaprijed se ispričavam što sam otvorio novu temu, ali u dosadašnjima o EOS Matrixu nisam našao sličan primjer. Naime, iz EOS Matrixa su me kontaktirali na e-mail adresu da nisu mogli sa mnom stupiti u kontakt telefonski pa da se ja njima javim zbog potraživanja dugovanja br.********. E sad, broj kućnog telefona, mobitela niti adresu nisam mijenjao 18 godina, a e-mail adresa na koju su me kontaktirali je iz sredine 2014. Niti su me oni zvali, niti itko drugi. Niti sam dobivao kakve opomene na kućnu adresu. U životu nisam imao kredit niti kreditnu karticu. Oni mi ne žele reći od koga imam potraživanja i kolika, a ja im ne želim dati moje podatke dok ne znam jeli dug moj ili ne. Bojim se da ih se neću moći riješiti zbog duga koji nije moj. Oni tvrde da su Ime, prezime, adresu, broj telefona i e-mail dobili do klijenta. Prvi puta su me kontaktirali u travnju prošle godine. Pošto je e-mail adresa iz sredine 2014 gotovo sam siguran da je nekakva greška u pitanju, jer ponavljam, adresu, brojeve telefona i mobitela nisam mijenjao 18 godina. Na kraju prošlogodišnje komunikacije mi je gospodin Pierre Philippot rekao da su pismenu obavijest poslali preporučenom poštom, koju ja naravno nisam dobio. Imali tko sličnih iskustava. Savjeti dobrodošli i unaprijed hvala svima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija