Jump to content

Nezauzeto ime

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Vožnja pod utjecajem alkohola

  Hvala puno.
 2. Vožnja pod utjecajem alkohola

  Poštovani, prijatelj je zaustavljen u prometu u noći bez upaljenih svjetala i pod utjecajem alkohola (2,05 promila). Unazad 5 godina nema evidentiran nikakav prekršaj. PP je u prekršajnom nalogu predložila kaznu od 3500 kn i zabranu upravljanja 6 mjeseci,a sutkinja je odredila istih 3500 kn i smanjila zabranu na 3 mjeseca. Pošto mu je vozačka dozvola neophodna za posao mislite li da postoji mogućnost ukidanja zabrane nakon žalbe?
 3. Vožnja u suprotnom smjeru u alkoholiziranom stanju

  Aha. Sad mi je jasno. Hvala Vam još jednom i ugodan ostatak dana
 4. Vožnja u suprotnom smjeru u alkoholiziranom stanju

  Hvala puno na odgovoru. Mozete li mi još samo reći koja je razlika između prekršajnog naloga i prekršajnog postupka? Na koverti mi piše prekršajni postupak.
 5. Vožnja u suprotnom smjeru u alkoholiziranom stanju

  Zaboravila sam reći da mi je ovo prvi prekršaj
 6. Dobar dan! Prije mjesec i pol dana evidentirana sam u vožnji autocestom u suprotnom pravcu s 2.09 promila. Srećom, nije došlo do nikakve nezgode. Danas mi je uručen poziv za Sud i optužni prijedlog: 4700 kn + 6 mjeseci vozačka dozvola. Nemam namjeru žaliti se, ali mi nije jasno zbog čega je u optužnom prijedlogu navedena samo alkoholiziranost. Pa sam zaključila da ću za suprotan smjer dobiti posebnu prijavu. Ili?
×