Jump to content

DOKTOR

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Schengeska viza se vrlo lako dobije, isto kao i viza za RH.
  2. Ovo je prestrašno. Ove gore buca državljanstvo i prebivalište, a ovaj koji je pokrenuo temu ne zna da mu supruga nije sa Filipina. Ljudi što vam je??? Sve bi Vas ja poslao barem u Upravnu školu, ako već niste za fakultet.
  3. Da nisi možda pogriješio u nečemu? Da li se možda radi o Tajlandskoj državljanki?
  4. Hmmm... tu nesto ne drzi vodu.... hmm... obrtniče....
  5. Nadam se je pravobranitelj sposoban i educiran. Jedna/an pravobranitelj je valjao tolike gluposti da je to nevjerojatno. Čak sam ja išao u ZG, da ga/je educiram. Svašta!
  6. svakako, ali provaj s njima riješiti problem. Vjerojatno će se papiri pronaći, a i ne bih Vam preporučio da se u trudnoći uznemiravate.
  7. a tu smo dakle... Bilo mi je malo čudno što si bio tako uznemiren zbog poligrafa. Mislim da je povučena tvoja tjeralica, jer tijelo koje je naredilo izdavanje tjeralice dužno ju je odmah povući nakon što se pronađe tražena osoba.
  8. Sigurno neće doći po tebe doma da te odvedu na poligraf, a to možeš zaključiti iz jednog od gornjih odgovora. Ne znam sad tvoju situaciju, u svezi kaznene evidencije, te ima li drugih prijava, tako da ne mogu precizno odgovoriti na pitanje hoće li doći po tebe.
  9. ako ćeš to napraviti onda zaboravi polograf, jer se ne mogu sve osobe ispitivati na tome. To će ti sve reći u policiji, ja ovdje neću zato jer neka budala može dobiti ideju pa radit gluposti, ka sa Smogovcima, poslije epizode sa fantomom na biciklu, uvijek neka budala dobije ideju i počne na taj način krasti. Inače, poligraf je samo pomoćno istražno sredstvo.
  10. Mogu te oni pozvati iako nisi ni osumljičenik, a ni okrivljenik, radi prikupljanja obavijesti. Ali to je druga tema. Ispitivanje na poligrafu nije ti strašno, ako nisi ništa otuđio nemaš se čega bojati, a ispitivanje nek' ti bude priprema za novi kviz na Novoj TV, pa se prijavi i s istinom osvoji 500 000,00kn.
  11. Redarstvene vlasti moraju uhićenika odmah, a najkasnije u roku 24 sata dovesti istražnom sucu ili ga pustiti na slobodu. Zakašnjenje moraju posebno obrazložiti. Prilikom dovođenja uhićenika istražnom sucu podnijet će se pisana obavijest o razlozima i vremenu uhićenja. Takva se obavijest može dati usmeno na zapisnik. Redatstvene vlasti mogu primijeniti poligrafsko testiranje - neformalna radnja. zakonski uvjeti: 1. osoba mora biti upoznata s radom uređanja 2. pristanak ispitanika Ima još toga dosta o ovoj temi, ali ovo će ti biti dovoljno.
  12. Pojam: zadržavanje Policija može zadržati osumljičenika ili okrivljenika do 24 sata bez posebnog rješenje i obrazloženja, nema uvjeta
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija