Jump to content

Dugi186

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala. A ima li smisla traziti suocavanje jer u nekim primjerima sluzbene osobe nisu se pojavile pred sudom te je presudeno u korist okrivljenika...
  2. Hvala. Ažurirano Zanima me jos posto sam automobil posudio od oca, trenutno mi je potreban jer djevojku vozim na fizikalne terapije, lijeci kraljeznicu, inace nemam vlastiti automobil, podstanar sam i trenutno rijesavam prijavu prebivalista. Da li mi sve navedeno moze biti olakotna okolnost da mi smanje zabranu upravljanja vozilom i trebam li sve navesti u prigovoru? Hvala. Ažurirano Hvala na savjetu.
  3. Postovani, uvezo sam se u ulicu u kontra smjeru (u koju inace nikad ne vozim), parkirao i ugasio automobil. Neposredno nakon toga mi je prisla sluzbena osoba te trazila dokumente. Pruzio sam dokumente i pristao na alko test posto sam prethodno popio manje kolicine pica. Napuhao 1,36g/gk. Izdan mi je prekrsajni nalog za voznju u alkoholiziranom stanju, kazna od 3,000kn, zabrana upravljanjem vozila na 3 mj i trošak prekršajnog postupka od 100kn. Te kazna od 2,000kn za voznju u suprotnom smjeru, zabrana upravljanjem vozila na 3 mj i trosak prekršajnog postupka od 100kn. Mozete li mi savjetovati kod pisanja prigovora, da li mi pomaze cinjenica da sam parkirao i ugasio vozilo prije nego li mi je prisla sluzbena osoba (iako su me prethodno vidjeli)? postoji li mogucnost smanjenja kazne? da li je na temelju prekrsaja potrebna zabrana upravljanja vozilom na 3mj posto unazad 10g nisam imao nikakve prekrsaje? i da li su izreceni iznosi veci od potrebnoga? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija