Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Boginjahr

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. invalidska mirovina,bolovanje

    dosta u je ostalo do prijevremene,.Suprug ima 40 godina i 15 staža
  2. suprug je u studenom 2016 godine imao tumor oka(mm žilnice),urađena mu je enukleacija oka.Od tad je onkološki bolesnik.Radio je kao vozač autobusa na određeno i po isteku ugovora ostao je bez posla a i bolovanja.pri isteku ugovora prešao je na svoj OPG od koga baš i ne može da živi.bolovanje na osnovu OPG nije mogao ostvariti.rekli su da je bez jednog oka sposoban za rad .Dve godine kasnije ima problema sa kičmom ,mora mirovati.Profesionalni vozač ne može biti ali ne može više raditi na OPG ZAR BAŠ NIKAKVA PRAVA NEMA NA BOLOVANJE?Kome se obratiti za pomoć,obzirom da na invalidsku mirovinu nema pravo? hvala
×