Jump to content

Iva0504

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, proslo je dosta vremena od Vaseg posta, ja sam trenutno u istoj situaciji u kojoj ste Vi tada bili. Zanima me jeste li na kraju uspijeli?
  2. Pozdrav, prošlo je puno vremena od Vašeg posta, ali moram Vas pitati, jeste li ikada došli do konkretnih saznanja? I jeste li uspijeli otvoriti igraonicu?

  3. Pozdrav. Otvorila bih djecju rodendaonicu, znaci svrha bi bila iskljucivo proslava djecjih rodendana. Bila sam u Uredu za gospodarstvo, Poreznoj upravi, FINI, kontaktirala sam i Drzavni inspektorat, nigdje nisam dobila konkretan odgovor. Moje pitanje je koje uvjete za rodendaonicu moram ispuniti, da li da otvorim obrt ili firmu? Cujem da cak ima igraonica koje posluju kao udruga.. Evo bila bih vam zahvalna da mi odgovorite. Napominjem da sam iz Ureda za gospodarstvo u Splitu dobila odg da nemogu otvoriti obrt obzirom da su od nadleznog Ministarstva dobili "zabranu" jer se prije par godina dogodio slucaj u splitskoj igraoni gdje je poginuo jedan djecak. Iz Drzavnog inspektorata mi je receno da je njima jedino vazno da onaj tko otvara obrt ili sl. mora biti zaposlen. Evo zbilja ne znam sto da radim. Svaka pomoc mi je dobrodosla.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija