Jump to content

Andreja1990

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Radili smo od 1.3.do 18.3., kada se zbog odluke stozera zatvaraju kafici, 19.3.potpisujemo otkaze o radu kao tehnoloski visak. Posto je dozvoljeno da nas poslodavac opet prijavi i ponisti otkaze, te koristi mjere za ocuvanje radnih mjesta, 5.4.opet nas prijavljuje, znaci otkaze kao da nismo potpisali. Moje je pitanje, sto se nama mora isplatiti za 3.mj.dali samo placa ili i tih 3250?
  2. Postovani, imam kucu staru cca 1oo god, drvena grada. Kuca je u raspadnom stanju. Imamo ju u planu obnoviti, tj.srusiti postojece zdanje i sagraditi novo u istim gabaritima. Zanima me koji su papiri potrebni, dali moramo vaditi gradevinsku dozvolu?
  3. Znaci, imam ugovor na neodredeno na radno mjesto 'konobar', a sada aneksom radno mjesto mi se mijenja u 'pomocni konobar'. Kolko sam upoznata, svi u firmi moraju potpisati taj aneks na pomocni konobar, makar se djelokrug obavljanja poslova nebi promjenio. Znaci, to bi bilo samo na papiru a oni imaju valjda neki interes kad to tako rade. Mene brine da ne gubim neka prava ukoliko potpisem taj aneks u svezi sa porodiljnom naknadom, posto se i mijenja clanak o placi.
  4. Trenutno sam na porodiljnom dopustu, sef me trazi da potpisem aneks ugovora o radu, u kojem se mijenja moje radno mjesto kao i iznos bruto place, u aneksu mi je bruto placa veca za kakvih 1oo kn. Zanima me dali sam duzna potpisati taj aneks, posto sam na porodiljnom i prakticki nemam nikakve veze sa firmom trenutno?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija