Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

war

Korisnik
 • Broj objava

  17
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. usporedni izračun mirovina

  na fejsu ima grupa ujedinjeni hrvatski branitelji pogledaj tamo i ukljući se u grupu tamo daju sve informacije o tomu
 2. usporedni izračun mirovina

  vratit će 10% jednokratno. Uvećana mirovina dolazi u 10.mjesecu a trebali su početi isplaćivati uvećanu mirovinu od 10. mjeseca 2016. jer su se tada stekli uvjeti za prestanak uzimanja 10% tako da su dužni vratiti oko godinu dana zaostataka što oni ne priznaju pa će se to morati ishoditi utuživanjem jer je ustavni sud donio presudu po tom pitanju.
 3. usporedni izračun mirovina

  pitanje za profesora - Poštovani Prof. molim Vas da mi odgovorite ako znate po kojim osobnim bodovima će se računati povećanje 10% mirovine koja će biti isplaćena u listopadu (za rujan). tj, dali će se trenutni OB povećati za 10% ili će biti rađen novi izračun i dali će dolaziti nova rješenja. Ako Vam je to poznato molio bih Vas da odgovorite. Unaprjed Vam se zahvaljujem. poz.
 4. usporedni izračun mirovina

  sutra na sjednici vlada donosi odluku o ukidanju umanjenja od 10% mirovine. objavljen je dnevni red za sutrašnju sjednicu vlade RH.
×