Jump to content

goran0105

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U obavjesti još piše ovako:ukoliko se kazna plati odmah neće se voditi prekršajni postupak,izrečena kazna se ne unosi u prekršajnu evidenciju,a počinitelj prekršaja se ne smatra osobom osuđenom za prekršaj.
  2. nemam,ali mislim da ću dobiti još ohoo slika.to su postavili kod nas u ulici,stavili točno na 60,a niko nije znao da slika i kontra smjer.tako da cijelo mjesto ima pun kufer kazni,a sve staro po godinu dana slike.
  3. niste me shvatili,ja sam kazne sve platio isti dan kad sam dobio obavjest,i isti dan dostavio podatke PP tko je vozio.zanima me samo da li se dobivaju bodoviu ako platiš odma pola kazne?I zanima me zašto nije točno vrijeme na kameri,jer kamera pokazuje vrijeme kad sam već dva sata bio na poslu.
  4. Pozdrav,dobio sam već tri obavjesti o počinjenom prometnom prekršaju za prekoračenje brzine.Sve tri su iz 5 mj prošle godine,sva tri puta me kamera snimila odostraga,i svaki put mi je kazna 1000 kn,ili ak je platim u roku tri dana 500kn.Vrijeme koje mi piše u obavijesti nije točno i kasni tri sata od kada sam ja prošao tuda.Prošlo je 8 mj,i neznam točno tko je vozio jer je snimljeno odostraga.Što napraviti i da li za to idu bodovi?Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija