Jump to content

Lastemperor

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jel znate koliko to moze vremenski potrajat?
  2. Znaci tocno mi pise da ta osoba ukoliko nevrati novce zasnuje zalozno pravo nekretninu,da bez njezinog odobrenja zatrazi i postigne u knjigama uknjizbu zaloznog prava u tom iznosu koji je posudjen uvecano za kamatu koja tece od datuma kojeg nije vratila novce,da mogu provesti ovrhu prodajom te nekretnine.... Znaci zanima me kako to ide...posto je to stan a meni nije duzna toliko puno novaca,rijec je o 10 000 e. I kad smo potpisivali na njezinu nekretninu je vec bila upisana drzava zbog poreznog duga od par tisuca kuna.
  3. Da ugovor o zajmu,sklopljen je kod javnog,odvjetnik je pisao ugovor i u njemu stoji da imam pravo na tu i tu nekretninu i da se mogu upisat nakon datuma isteka ako nevrati... Samo me zanima procedura i trajanje toga?
  4. Molim pomoc i da mi neko objasni postupak solemnizacije i kada ga se pokrene koliko se to ceka i procedura. Naime,prosle godine sam posudio jednoj osobi novce te je ta osoba samnom potpisala ugovor o solemnizaciji na njezin stan. Na njezin stanu je jos bila i uknjizena i drzava zbog nekakvog poreznog duga i nakon toga ja. Za mjesec dana taj tok istice,osoba mi nije vratila novce te cu ja pokrenit taj postupak. Koliko moze vremena proc dok ja nevidim svoje pare,odnosno kako ide ta procedura? I da li je ovo sta je duzna i drzavi plus za mene ili minus? Hvala svima unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija