Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

mm1888

Korisnik
 • Broj objava

  74
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Ovrha-kazneni postupak

  Ne kazem da sam nevinasce. Samo sam postavila pitanja i napisala kako stvari stoje
 2. Ovrha-kazneni postupak

  U presudi nije navedeno koji je rok povrata novca. Takoder naveden je broj racuna ali kad se ide u banku sluzbenik kaze da je neispravan, a osteceni je odbijao cijelo vrijeme dati tocan iban te je poslao ovrhu sa drugim ibanom. Radi se o slovenskom drzavljaninu. U presudi stojo slovenski iban, a on u ovrhi naveo hrvatski iban. Uvjetna je do 1.12.2018... I realno unog njegove greske meni on moze napravit to da idem u zatvor a on cijelo vrijeme odbija bilo kakav kontakt po pitanju toga Rok kusmje nakon isteka uvjetne je godinu dana
 3. Ovrha-kazneni postupak

  Uvjetna je godinu dana... Po tom sam zakljucila On to poslao 20.9.2018 na finu A pravomocno od 1.12.2017
 4. Ovrha-kazneni postupak

  Ili da ostavim da ceka placanje po ovrsi
 5. Ovrha-kazneni postupak

  Navodi se da mu moram vratit novac ali ne pise rok. Sad logicno bi bilo u roku od godinu dana... Aha.. Znaci ja mu to uplatim i on je obavezan povuci ovrhu.. Ako ne povuce nakon uplate, dali js on meni duzan vratit i novac koji je nastao troskoviima tj. Troskovi fine za provodenje ovrhe Dug je 1200kn a ovrha sve ukupno 2800
 6. Ovrha-kazneni postupak

  Da to znam. Ali ako ja njemu platim novac na racun, ovrha ostaje i dalje. I sta se po pitanju toga onda moze poduzet. Ili da uplata ide po ovrsnoj ispravi ili cu ja ici sad zbog toga u zatvor ako njemu novac po ovrsnoj ispravi sjedne na racun poslije 1.12.2018 . Ne razumijem. Zato imam takva pitanja. Nista mu nije jos placeno po ovrhi
 7. Ovrha-kazneni postupak

  Da to znam. Ali ako ja njemu platim novac na racun, ovrha ostaje i dalje. I sta se po pitanju toga onda moze poduzet. Ili da uplata ide po ovrsnoj ispravi ili cu ja ici sad zbog toga u zatvor ako njemu novac po ovrsnoj ispravi sjedne na racun poslije 1.12.2018 . Ne razumijem. Zato imam takva pitanja.
 8. Ovrha-kazneni postupak

  I sta sad to znaci za mene ako mu bude isplaceno poslije 1.12.2018 npr
 9. Ovrha na placu-pola radnog vremena

  Dali postoji neka rupa u tim ovrhama da se stopiraju sve do kad se prima placa od 1500kn. To su jedina primanja u obitelji.
 10. Ovrha-kazneni postupak

  Pozdrav Dakle ovako, po kaznenom postupku koji je postao pravomocan ostecenom moram platit 1200kn. Osteceni je poslao fini ovrhu i sjeli su mi na racun, a njemu je podmireno sve ma broj racuna koji je naveo u presudi. E sad, sta je meni tu raditi. Na uvjetnoj sam zbog toga do 1.12.2018, a na sudu kazu da oni tu nista ne mogu i da cr meni fina skinut novce.
 11. Ovrha na placu-pola radnog vremena

  Krasna drzava, uzet ce sve sta mogu. Uzas.
 12. Ovrha na placu-pola radnog vremena

  Cca 2.000kn
 13. Ovrha na placu-pola radnog vremena

  Pa sad trebam 15-og dobif od bivseg poslodavca zadnju placu... Cca oko 3800kn A sad kod novog sam na pola radnog vremena
 14. Bok svima, zaposlena tj. Dobila sam posao na neodredeno na pola radnog vremena, imam blokiran racun. Zanima me dali po zakonu se meni smije uopce skidat sa place ukoliko sam zaposlena na pola radnog vremena?
 15. Sporazumni otkaz

  E za porez mi rekli da se prijavljujem sama u drugom mjesecu...
×