Jump to content

mm1888

Korisnik
 • Broj objava

  208
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O mm1888

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

642 pregleda profila
 1. Ovrha-kazneni postupak

  A tu se ne gleda onda sto je jucer bio neradni dan za sud i postu i sve drzavne institucije?
 2. Ovrha-kazneni postupak

  Ali ne vidim kak gledaju blagdane i praznike... Mene buni jako to kaj pise od dana primitka prijepisa...
 3. Ovrha-kazneni postupak

  Ovo za clanak vidim da nije tu navedena zalba tj. Ovo kaj mene zanima Zalbeni rok ili ja gledam krivo
 4. Ovrha-kazneni postupak

  Hvala puno vama i svim koji pomognu savjetima i clanvima za nas laike.
 5. Ovrha-kazneni postupak

  Moze samo potvrda gdje pise za te rokove. Znaci gdje se mogu pozvat na neradne dane suda u blagdane Bila u posti i provjerila, vex sam sama zbunjena dovoljno, 07.06 sam u posti preuzela posiljku. Znaci meni od onda tece reok 15dana za zalbu.
 6. Ovrha-kazneni postupak

  Dali je dosta da u uvodnom dijelu napisem da ulazem zalbu na cijelu presudu od strane kaznenog vijeca ili da posebno naglasim onaj dio gdje me se upucuje na izvrsenje (to pise odmah na prvoj stranici) I ispod toga sam obrazlozenja napisala.
 7. Ovrha-kazneni postupak

  Ja sam navela da se zalim na cijelu presudu i sve sam argumentirala dokazima. U svako poglavlje je stavljano na kaj se zalim. E sad nisam sigurba jedino, dio gdje jr osteceni naveo da ga nisam kontaktirala uopce, dali je pametno da napisem da sam smatrala da nisam duzna ga kontaktirat te da je osteceni mogao to iskoristiti protiv mene.
 8. Ovrha-kazneni postupak

  Sastavila sam zalbu i poslala odvjetnici da vidi Sutra idem u finu trazit izvadak od 1.12.2017 gdje se vide sva moja primanja i blokade racuna te platne liste. Dali je pametno napisat i da jedino brat i ja radimo u kuci, sestra i Roditelji su nezaposleni, a sestra je izvanredna studentica. To je sve istina. Roditelji ce izvaditi potvrde sutra i sestra. Takoder sam sve do 15.03.2018 bila nezaposlena Opcinski sud pola toga nije uzeo u obzir. I sve detalje nedolaska na rociste navesti sa dokazima gdje se vidi moje financijsko stanje. Imovine na svoje ime nemam nista. Osteceni isplacen do kraja.
 9. Ovrha-kazneni postupak

  Sukus?? Mozete pojasnit
 10. Ovrha-kazneni postupak

  Isplacen je osteceni, ja cu u zalbi to navesti kao u dokaz o uplati
 11. Ovrha-kazneni postupak

  A koji je razlog ne cekanja?
 12. Ovrha-kazneni postupak

  I da ono za zalbu, ako sam 07.06 primila presudu, buduci da sud ne radi subotom, nedjeljom i praznicima koji mi je zadnji datum za slat zalbu? Dali je mogu postom poslat uz povrtanicu?
 13. Ovrha-kazneni postupak

  Imam presudu, opozvali su uvjetnu osudu. Opcinski sud nije uzeo u obzir nezaposlenje koje sam imala tijekom uvjetne, blokadu racuna i rad na cetiri sata. Blokirana sam vec tri godine bez prestanka. Bila sam nezaposlena sve do 15.03.2018,a uvjetna je od 1.12.2017 stupila na snagu. Radila sam kod tog poslodavca na sest sati i imala placu 3800kn od koje mi se skidala blokada za finu. Kod prvog poslodavca radila sam do 20.10.2018 te mi nisu produljili ugovor. Sud je naveo samo iznos koji sam ja primila na racun, a nisu oduzimali iznos koji je svaki mjesec po isplati place odlazio na blokadu. Kod novog poslodavca sam od 20.11.2018 i sve do 1.3.2019 bila sam zaposlena na pola radnog vremena i primala placu 1500kn. Tek od 1.3.2019 sam kod sadanjeg poslodavca na puno radno vrijeme. Pozive na rocista sam dobila i ispricala se za ne dolazak,poslala sam potvrdu o bloladi racuna ali je sutkinja zakljucila da ja nisam imala namjetu vratiti ostecenom novac. Ne znam koja je granica siromastva u Hrvatskoj. Uplatila sam 30% iznosa, a ostalih 70% cu uplatit jos kad je zalbeni rok i poslat potvrdu. U zalbi cu navesti jos stvarno cinjenicno stanje, a to je da sam blokirana jos uvijek, poslat platne liste sve i da zivim sa Roditeljima i sestrom te bratom. Roditelji i sestra ne rade. Radimo brat i ja.
 14. Pravomoćna presuda,kada?

  Dali to sto posto tocno?
 15. Pravomoćna presuda,kada?

  A Ukoliko u rok zalbe ulazi jedan praznik? Konkretno u mom slucaju onda je meni rok po tome 21.06? 07.06. Sam primila presudu. I jos jedno pitanje, koliko se ceka odgovar na zalbu ( Opcinski sud u Rijeci donio presudu pa je nadlezan zupanijski sud u Rijeci). To ovisi o guzvi na sudu ili? Hoce se cekat dulje buduci da sad krecu godisnji vec lagano I dali imam pravo traziti da je nadlezan drugi zupanijski sud? Imam sumlju da osteceni ima veze na sudu i da sve ide brze nego uobicajeno... Znam da se za isze takve slucajeve jos cekaju prva rocista za opozive a slucajvei su stariji po par godina od mojeg
×