Jump to content

Consuela

Korisnik
  • Broj objava

    51
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Na bolovanju sam zbog operacije tumora na maternici. Oporavak teče dobro ali vratila bih se polako svakodnevnim aktivnostima pa tako i vježbanju i laganoj rekreaciji radi učvršćivanja prerezanog trbusnog mišića jer je rez bio klasičan. Smijem li ja to za vrijeme bolovanja ili tek kada krenem na posao?
  2. Zatvaranje kredita iz depozita

    Hvala na savjetu. Pristedjeli ste mi puno koraka i živaca. Sve sam danas riješila bez ponovnog pokretanja postupka. Hvala jos jednom.
  3. Postovani moj otac digao je kredit u banci kovanica. Ja sam bila suduznik i u meduvremenu je preminuo i ja ga sada vracam.U banci je depozit od kojih 6000kuna iz kojega mogu zatvoriti zadnjih 6 rata. U banci mi ne daju zatvoriti kredit jer javni bilježnik nije naveo a nije nas niti pitao imamo li depozit nego samo kredit i mi smo rekli koliko. U banci sada tvrde da mi do depozita ne mozemo nego da moramo ponovno pokrenuti na opcinskom sudu postupak kojim bi javni bilježnik na papire nadopisao sporni depozit. Mozete li mi molim vas reci da li je to zakonski i koliko ce nas kostati otvaranje ponovnog postupka na opcinskom sudu i ponovni trosak javnog bilježnika. Radi se o nekih 6000 ili 7000 kuna depozita.
×