Jump to content

wellwho

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala, da li je moguće ako pišem prigovor da dobijem još veču kaznu, jer na nekom portalu sam pročito da je moguće? Sama izvršenost se smatra plaćanjem, znaći dok ne platim još ovih par dana mogu se vozit? Iskreno nisam kažnjavan mislim barem 5 godina. Hvala
  2. Pozdrav, da li ti je bilo 0.77 sa tolerancijom i da li ti je to prva kazna sa alkoholom? Hvala.
  3. Također me zanima ukoliko platim kaznu bez prigovora od kad počinje zabrana? Hvala
  4. Pozdrav, zaustavila me policija i na alkotestu sam imo 0.67, sa tolerancijom 0.57, kazna 3000kn i mj. dana zabrana upravljanja. Imao sam sličan prekšaj 2013. godine (prošlo je više od 7 godina) i oduzeta mi je bila vozačka 3 mj. Trenutno nisam zaposlen, a auto koristim za odlaske na intervjue i kad treba prevest nekog starijeg. Zanima me da li ima smisla radit prigovor na mjeru? Ukoliko da kome ga šaljem, ako sam u Zg u Heinzlovu? Te da li ga treba slat povratnicom? Hvala.
  5. Imam pitanje, nije vezano za pitanje forumašice. No činilo mi se ko prikladna tema. Radim preko mjere stručno osopobljavanje. Posladavac mi je dao svoj ugovor o radu, te HZZ svoj i navodno oba vrijede? (znači dva različita ugovora onstručnom osoposobljavanju) Tj. zašto poslodava ima i svoj? Također ako mi netko može polsati u PM broj ili email nekog odvjetnika za savjet za radno pravo. Hvala unaprijed. Isprike ukoliko sam promašio temu.
  6. Da li se ja onda moram uopće odazvat na takvo nešto? Jer stvarno ne znam, što bi moglo uopće bit ... netko negdje spomeno moje ime, jedino mi to pada na pamet ... ugl. svašta...
  7. Da pisani poziv na obrazcu uručen osobno od policije, te sam ga potpiso. U svojstvu obavljanja obavijesnog razgovora, to piše na crti.
  8. Pozdrav svima, oprostite što dižem temu iz pepela, ali ova je valjda najbliža tema mojem slučaju. Pozvan sam na obavijesni razgovor iz vedra neba u kojem ne piše praktički ništa niti koja je zakonska osnova, niti naziv kaznenog djela, prekršaja, događaja, kao niti moja uloga u tom razgovoru, samo da je sužba org. krim; te broj tel. na kojeg za sada nisam uspio nikoga dobit. Vrlo mi je to čudno da mi policija dolazi na vrata sa ovako nečim, čak možda reko bih "maltretiranje" i mene i ukučana, pogotovo što mi nije ni na kraj pamati što žele od mene!? Takvo što me asocira na istočno Njemački STASI. Da li je netko imo sličnu situaciju, iskustva? Ima li tko kakav savjet? (ukoliko treba neka mod slobodno prebaci moj post u prikladniju temu, hvala)
  9. Isto bih molio kontakt odvjetnika koji se bavi sa osiguravajućim kućama, s područja Zagreba. Hvala lijepa!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija