Jump to content

matea5

Korisnik
  • Broj objava

    12
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovanje, ne znam da li je tema bila ali me zanima. Bivši muž se zaposlio u Švicarskoj, imamo 3 djece koja žive sa mnom. Da li ja imam pravo na dječji doplatak iz Švicarske? Hvala.
  2. Meni već godinama curi i mokri su mi zidovi i svake godine se obećava a od radova ništa!
  3. Poštovani, mene zanima kome se mogu žaliti na rad upravitelja zgrade, jer već 5-u godinu ja vodim borbu s upraviteljem jer se ne sanira terasa iznad moga stana! Živim u vlazi i plijesni i stalno se govori bude se saniralo ali se 5 godina nije ništa napravilo po tom pitanju! Hvala.
  4. Da znam, oni ni po tom pitanju ne poduzimaju nista! Zavlace me 3 godine da je zgrada pothlađena! Pogledajte sliku pa mi recite da li je to pothlađena zgrada. U zgradu se nije ulagalo otkad je napravljena.
  5. Zgrada se mora cijela sanirati a oni ne poduzimaju ništa! Znači ja moram sanirati krov zgrade i vanjske zidove? Pa daj mi recite čemu onda služi pričuva?
  6. matea5

    Vlažan stan

    Pozdrav, ne znam da li sam u dobroj grupi ali bih trebala odgovor.... Prije 4 godine kupila sam stan na 4 katu, unatrag 3 godine borim se sa stravicnom vlagom u svim prostorijama stana, doslovno mi voda probija kroz zidove. Firma koja je zaduzena za odrzavanje (Sisak stan) me uopce ne dozivljava da bi se zgrada sanirala. Zanime me da li imam osnove za tužbu? Hvala unaprijed!
  7. Hvala vam shvatila sam, ja sam supruga prijavila za nasilje u obitelji i proglašen je krivim jer nas je izbacio i istjerao 31.12.2015. a ja sam bila zlostavljana cijelo vrijeme braka! da li mogu dobiti nešto na osnovu toga?
  8. Poštovani felix, zar ja nemam nikakvih prava na isplatu a tamo sam živila od 2010 godine. Nije mi jasno plus uložila sam u završetak tog kata? I zanima me da li ja mogu podnijeti tužbu protiv svekrve za isplatu (na nju glasi kuća) ako smo suprug i ja još u braku?
  9. Kredit on otplaćuje. A di je logika da ja plaćam kredit za kuću iz koje sam potjerana?? Djeca su sa mnom tako smo se i dogovorili na centru:
  10. Potvrde nikakve nemam jer nikome nije ni bilo na pameti da ćemo se danas-sutra rastati....jedino svjedoci. da li se može vidjeti po bankovnim isplatama mojih roditelja? ali to opet nije garancija da su novci uloženi u taj kat!!! ide moja riječ protiv njegove? Djeca su još uvijek prijavljena na našoj staroj zajedničkoj adresi i rekla sam da ih neću odjaviti dok se mene ne isplati!!! Što se tiče kredita - govori mi ti ćeš plaćati pola pa ćeš viditi kolik će ti onda biti alimentacija....
  11. Poštovani, ovim putem Vas molim da mi pojasnite situaciju u kojoj sam se našla.... Suprug i ja smo pred razvodom (oženili smo se 2009.) živili smo u kući tj. on je dignuo nenamjenski kredit i dignuo kat na obiteljskoj kući svojih roditelja (još se nismo ni upoznali) - kat ne glasi na njega. U braku je dignuo drugi kredit s kojim je zatvorio prvi. Moji roditelji su dali novce da se kat uredi da se možemo useliti. Ja sam sa te adrese odjavljena već godinu dana jer sam se odselila k mojim roditeljima jer sam istjerana odande. Imamo troje djece (7,6 i 5 god. djeca su sa mnom on je otišao raditi u Njemačku i djeca i ja smo trenutno u podstanarstvu. U podstanarstvu smo ostali jer smo pokušali ponovno održati brak). Ja sam svjesna da sam novce uložila u kuću svekra i svekrve.... pa me sada zanima da li ja mogu povratiti novce koje sam uložila u njihovu kuću i da li ja snosim plaćanje kredita (kredit glasi na supruga)!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija