Jump to content

juraj.v

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je juraj.v objavio

  1. Molim za savjet. Trebao bih prvi puta poći kod liječnika koji je već "ozloglašen" po verbalno agresivnom odnosu prema pacijentima ( izvor : www.najdoktor.com + osobna iskustva mojih znanaca ). Može li se tajno snimljeni razgovor mene kao pacijenta i tog liječnika koristiti kao dokaz za pritužbu Liječničkoj komori ili već kojoj drugoj instituciji s obzirom da je odnos pacijent - liječnik u domeni liječničke tajne.
  2. Pitanje : na zemljištu u privatnom vlasništvu nalazi se kaptaža tj podzemni rezervoar manjeg kapaciteta iz kojeg se opskrbljuje 5-6 metara udaljena javna česma koja je smještena na ugibalištu uz prometnicu. Zanima me sljedeće : ukoliko se na navedenom zemljištu odlučim na gradnju kuće i podizanje ograde, zanima me kako se pravno regulira budući pristup kaptaži u slučaju održavanja tj koja su moja prava a koje su obveze.
  3. Suvlasnik sam tvrtke d.., zajedno s drugim suvlasnikom direktor i umirovljen 2010. godine sa radnog mjesta vozača u invalidsku mirovinu s profesionalnom nesposobnošću za rad. Više se nisam nigdje zapošljavao. Zanima me sljedeće : jesam li bio dužan za sve vrijeme nakon umirovljenja uplaćivati doprinose zbog toga što sam i dalje bio direktor društva iako nisam obavljao nikakve poslove.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija