Jump to content

rampart

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nadam se da će i biti tako. Hvala svima na informacijama.
  2. Znači 2/3 za rok od 3 mjeseca. Ako je tak onda super. Malo nelogično ali super.
  3. Ali to je i problem. I na policiji ''smatraju'' ali nisu sigurni. Da mi se ne dogodi da mislim da imam 3 mjeseca pa mi stisnu ovrhu i platim duplo... Uglavnom ako se tumači kako je drot13 napisao onda super :hvala:
  4. Zvao sam sud i oni kažu da oni nemaju ništa sa naplatom, da oni samo odrede kaznu i da zovem policijsku upravu. Zovem ja policijsku upravu i kažu oni da vrijedi 2/3 kazne ako se plati u roku. Ali koji je rok to nemaju pojma. Mogao bi biti 8 dana ali mogao bi biti i više. I koji je sad rok za plačanje?? I ako je npr. 8 dana a ja platim 9. dan? Da li se to računa ili ne kao plačanje u roku? Zanima me jer mi je plača taj deveti dan roka.
  5. Znači moram zvati sud... Baš me zanima kako će to završiti... Hvala na informacijama.
  6. Ok, možda glupo pitanje ali ja sad nazovem sud i pitam koji je rok. Ako već ne piše u presudi tko to onda određuje? Neki službenik? I kako odrede taj rok? Na temelju čega? A opcija 2/3? To vrijedi ili ne?
  7. Vozio sam brzo u naselju i snimili su me kako vozim 32km/h (nakon smanjenja za 10km/h) iznad ograničenja gdje je ograničenje 50km/h. Uglavnom dobio sam obavijest o tome i da je kazna 2000kn ili 1000kn u roku 3 dana. Nisam imao u roku 3 dana 1000kn pa nisam platio ništa i čekao sam obvezni prekršani nalog. Na njega sam se žalio, (nije mi prvi puta da pišem prigovor), naveo da sam nekažnjavan, olakotne okolnosti itd. Uglavnom nisu mi ništa uzeli u obzir i potvrdili su kaznu od 2000kn + 100kn s.t. Pisao sam žalbe i prijateljima i uvijek je sud nešto uvažio ali dobro... Uglavnom pitanje je: Na presudi piše da je pravomoćna sa datumom donošenja, i da nemam mogučnost žalbe. Ali nigdje ne piše rok za plačanje?! Na kraju budem očito platio tu kaznu ali me zanima koje su mi opcije plačanja: koji je rok? može li na rate? mogu li se ipak još jednom žaliti?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija