Jump to content

lud

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. A više manje je jedino što mogu napraviti jest dobiti na vremenu. Žalba za krivi nalog - 3,4 mjeseca Pa kad dođe normalni nalog još 3,4 mjeseca za nekakvu žalbu 6,7mjeseci i to je to. A ovaj nalog se ne može poništiti kao krivi nalog nikako?
  2. 300 kubika Je. Imam položeni za A kategoriju. Ali ako je nalog već donesen,kako ga mogu ispravit? Ne bi smjeli dirati ... Misilm bi,ali nema logike kazniti čovjeka za nešto što nije napravio Hvala na odgovoru
  3. Pozdrav Da li netko ima iskustva sa krivim prekršajnim nalogom? Dakle, dobio sam kaznu za motor - oko 5000kn. Pijanstvo i istekla prometna. Ali mi u nalogu piše zabrana upravljanja B kategorijom 2 mjeseca. B kategorija nema nikakve veze, budući da nisam počinio nikakav prekršaj sa autom. Jel se vrijedi žaliti? I taj nalog je kriv, tj greška pol. postaje. Netko da ima iskustva?
  4. Trazim drugi posao. Vjerovatno cu ga do kraja drugog tjedna naci. A za ovo privremeno da se maknem.. Hmm,ma nista od toga. Nitko se s nikim tu ne cuje... A izgleda da cu. morat nesto ustedit i tek onda se maknut.. Svejedno,hvala na savjetima.. Bilo kakav savjet tu dobro dodje.
  5. Pa to je to. Trenutno nisam u mogucnosti maknuti se jer nemam skoro nista usparano,ali sam vec puko na zivce i neznam koliko cu izdrzati ovo... Uzas. Olicenje zla,horor.. Ali ajde,bar ce dobiti zabranu prilaska i to je vec nesto I jos da napomenem,znam hrpu ilegalnih stvari kojima se bavi...
  6. Trebam pomoc oko nasilja u obitelji.. Ovako. Imam 29 god i zivim u obiteljskoj kuci.Dakle,sa roditeljima. Imamo obiteljski biznis i od toga zivimo. Ali,situacija je vec godina teska,disfunkcionalna i neizdrziva. Moj otac je manipulator i nasilnik. Osim sto je fizicki se obracunavao s mojom majkom u proslosti, on doslovno psihicki unistava mene cijeli zivot. To su stvari npr. vrijedjanje i omalovazavanje pred drugim ljudima,zapletanje u moj privatni zivot,izmisljavanje stvari radi sadizma vlastitog,, zastrasivanje,prijetnje.. Sve najgore sto covjek moze zamislit. A razlog zasto to nisam prije javio je, jer sam mislio da ce mozda to prestat. Ali ne,to ne prestaje to se samo pogorsava iz dana u dan. Ne znam sta radim,dosta mi je izivljavanja,ako odem od kuce nemam gdje spavat.. Pomozite netko,molim vas..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija