Jump to content

yay

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, evo stigla mi je kazna, nazalost 3000 kn, sa opcijom placanja 2/3 u znaci 2000 kn. Sada, zanima me koliko dana imam da platim 2/3 kazne te dali mi se isplati zalba u ovom slucaju? Ako pisem zalbu u slucaju da je odbiju placam punu kaznu?
  2. Evo da se javim, danas mi je bilo rociste i napravio sam sve ovo sto ste savjetovali, nista strasno trajalo je 5 minuta, ali sutkinja nije odmah donijela odluku nego je rekla da ce mi stici na kucnu adresu pa me zanima u kojem roku dolazi odluka i dali je nacin predaje isti kao kod poziva za sud?
  3. Hvala na odgovoru drot13 jos samo jedno pitanje u vezi pojavljivanja na sudu, ako se ne pojavim jer jednostavno ne zelim, gdje moram dati do znanja da se necu pojavit te dali moram navesti neki razlog i materijale koji idu uz to ili jednostavno to nije moja obveza pa ih ne zanima razlog? ili se jednostavno slanjem pismene obrane podrazumijeva da necu doci?
  4. Pozdrav, Tekst ce biti malo duzi jer nemam iskustva sa bilo kakvim prekrsajima Krajem prosle godine sam pao sa 0,8 g marihuane koje su mi nasli u automobilu a samnom je bio i prijatelj koji je imao 0,4 g. Dosao mi je poziv za sud u kojem se trazi da me se kazni po zakonu te da mi se izrekne kazna obaveznog lijecenja ili odvikavanja od ovisnosti. Imam vise pitanja: 1. Moze li mi se izreci kazna za odvikavanje ako sam samo posjedovao marihuanu, a nisam uhvacen u konzumiranju iste? 2. Jesam li obvezan pristupiti sudjenju kao sto je navedeno u pozivu ili mogu poslati pisanu obranu u kojoj priznajem da sam posjedovao marihuanu te da se kajem i ako mi mogu smanjiti novcanu kaznu s obzirom da sam student i nisam u radnom odnosu te mi je ovo prvi prekrsaj? 3. U slucaju da moram doci na sud osobno kako izgleda razgovor sa sucem, dali me ispituje bilo kakve detalje ili slicno? 4. Takodjer u pozovu pise da sam samovoljno predao marihuanu, a zapravo su mi je nasli policajci u automobilu, a prijatelj je samovoljno predao pa pretpostavljam da mi je to onda olakotna okolnost? Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija