Jump to content

Slash123

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, zelio bi dobit koju informaciju viska sto se tice tog lječenja .. Ja sam navodno dobio tu kaznu ljecenja u trajanju od 3 mjeseca i sad zanima me posto cu uskoro pocet radit koliko cesto cu morat ic na to ljecenje 1 tjedno, mjesecno i sto tocno tamo radim i ako sam sam tamo ili nas moze biti vise 2-3 odjednom ?
  2. Kuzim, nego ovaj zanimam me tu uputnicu cu dobit putem poste ili ?
  3. Pa eto ima 3 papira, u prvom pise kao naslov PRESUDA pa ko je presudio vamo tamo onda dole OKRIVLJENIK sto bio bio ja, pise gdje zivim i to o onda za sto sam kriv tj. sta sam napravio da sam tog i tog dana zatjecen u tom mjestu u konzumaciji i tako i na kraj da se izriče zastitna mjera odvikavanja od ovisnosti i to sve u prvom papiru onda poslje na drugom papiru kao rok plačanaj sudskih troskova i poslje naslov OBRAZLOŽENJE i pise kao moja obrana tj. sta sam ja tamo rekao i da sam kriv za to i to i onda spomene masu članaka da droga da je zabranjena po zakonu i sve te fore i na zadnjoj stranici pise uputa o pravnom lijeku i pise da imam 8 dana za zalbu i tako to sa uplatnicom za platit od 150kn .. Pise vise puta da mi se izrice to odvikavanje ali ne pise kad cu morat tamo, sta cu i to ..
  4. Ja sam danas dobio presudu i sve to ali na tome nista ne pise kad cu se morat ic na to odvikavanje i slicno pa mi nije bas jasno, moze li mi neko objasnit ako cu dobit opet postu u koju ce mi pisat kad moram na to sudjelovat ili ???
  5. Pozz evo danas bio na sudu, bilo sve uredu, nista strasnog. Necu dobit nikakvu novčanu kaznu osim troskova suda (150kn) ali moram na to neko odvikavanje sto i iskreno ne shvacam svrhu toga posto nit sam neki ovisnik ni nista, apsolutno ne pusim cesto i jos sam reko da je to bilo cisto iz znatizelje al ajde, pa ako neko ima neka iskustva sto se toga tice, zanimalo bi me kako to ide, sta se radi, koliko to traje i tako to .. I sto se tice troskova suda to placam uplatnicom putem banke ?
  6. Uredu, hvala vam na brzim odgovorima. Pozvan sam na sud za 3 tjedna tako da cujemo se tad, javim sve ostalo nakon suđenja.
  7. Tako je.. Dakle pise optužni prijedlog. A zanima me to sto sam nadodao, moze li utjecat na odluku suca u vezi novčane kazne to sto sam se nalazio u blizini skole ?
  8. Pozz, eto danas sam konacno dobio plavu kovertu u kojoj pise da taj i taj datum moram se pojaviti na sud sto mi nije takav problem posto sud mi je 50m od stana .. Uglavno zanimalo me posto sam dobio 3 papira i na zadnjem pise kazna od 5000kn i malo mi je cudan toliki iznos s obzirom da mi je prvi put i da sam uhvacen sa 0.5 i jeli moguce da to sud drasticno smanji recimo ispod 2000kn s obzirom da financisko stanje mi nije jos jedan od najboljih a uz to ne radim jos idem u srednju skolu a i roditelji su mi rastavljeni i trenutno zivim sa Mamom koja nema kozna kakvu placu .. I zanima me ako moze mozda utjecat na odluku suca to sto sam uhvacen sam u blizini skole.. Pa eto ako sto prije odgovorite puno hvala
  9. Uredu hvala vam puno, nemate pojma koliko ste mi trenutno olaksali zivot i znam da ce mi to biti lekcija za dalje! Zelim jos pitat sta se radi na sudu tacnije, znaci dodem i kako se to radi znaci ? Dje cu se nalazit u nekoj sobi ili uredu ili nesto slicno i cu biti sam sa sucem ili ce jos neko sudjelovati na to ? I zelim znati isto u vezi novčane kazne, koji je nacin placanja, koliko vremena imam i koje je mjesto gdje se kazna otplacuje ?
  10. Samo mene i jos su mi rekli posto mi je prvi put ovo ce mi bit samo novcana kazna i urucen mi je papir prekršajnog postupka članka 109e ..
  11. Da priznao sam da je moja ali na postaji urucen mi je papir prekrsajnim postupkom i papir za oduzimanje te robe i receno mi je od strane 2 policajca da cu proci novcanom kaznom .. Takoder kao sta sam vec reko uhvaceni smo samo u knzumaciji bez ikakve prodaje ili slicnog i to sa 0.5g a ja sam mladi punoljetnik i nikad prije uhvacen, ovo mi je prvi put ..
  12. Pozdrav, desilo se danas na skolskom podrucju da su uhvatili mene i jos 2 prijatelja u konzumiranju marihuane, ja sam punoljetan a oni maloljetni i sad moje pitanje je s obzirom da su mi policajci objasnili i napisali mi Prekrsajni postupak a ne kazneni zato sto mi je dosje cist i nikad prije imao takvih problem i prvi put mi je da sam uhvacen i to sa 0.5 g i naravno s obzirom da sam svu krivicu na sebe bacio i na kraju svega oni su mi rekli da cu dobit novcanu kaznu koju mi sudac odredi i sad zelim znat ako je moguce: 1. Da sudac preokrene i da umjesto prekrsajni mi dodjeli kazneni postupak isto ako su policajci napisali prekrsajni? 2. Koje moze bit novcana kazna koja iznosi? 3. Jel ako je samo novcana kazna koliko imam vremena da isplatim i kako? 4. S obzirom da mi je prvi put da sam uvhvacen sa strane policije za bilo sta ima koja mogucnost da mi sudac odredi kaznu zatvora? Molim vas hitan odgovor vrlo sam uspanicem i neznam sta mislit i radit i jako me strah trenutno ..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija