Jump to content

buffalo

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Objava pojedinačnog statusa

Vidi sve objave od buffalo

  1. samo sam to htio čuti vaše mišljenje te imali li šanse za dobiti ovaj spor.....sad pitanja zašto nisi i što si trebao su izlišna....jer sad su se stvorili uvijeti (tj. javio se svjedok koji može posvjedočiti tu prevaru) zato sam izašao upravo sad sa tim pitanjem....

     

    Nisi pregledavao auto prije finaliziranja kupnje? ...naravno, auto je pregledan, ali tijekom duže vožnje pojavili su se problemi....postoji pojam etike (no zaboravite ovaj pojam kod ovoga slučaja)  

    Ili kao što kaže kolega drot13 - imate li pisanu izjavu prodavatelja da automobil nije bio ozbiljnije karamboliran? Ako imate, ok. (imam svjedoka koji će posvjedočiti pravo stanje stvari)

    Valjda vam je jasno da prodavatelj neće na sudu sam sebe optužiti da vam je lagao da automobil nije bio karamboliran. (zato i pitam kakve su šanse, ali zato imam svjedoka će "optužiti" prodavatelja da je lagao)

    Pojasnite što vam znači to 'na crno i bez papira'.  (auto je popravljan u radionici ali koja nije izdala račun nego je sve išlo na ruke)

    Auto je prošao tehnički pregled nakon popravka. ( u pravu ste, tako je i bilo i SVJEDOK ĆE TO POTVRDITI, ali prodavatelj je LAGAO da auto nije bio karamboliran...)

     

     

    ...zaključno, po vama ima li koristi tužiti prodavatelja i koliko je u postotcima šanse za dobiti taj spor uz vjerodostojnog svjedoka (čovjek koji je to sve odradio za prodavatelja i još jednog svjedoka koji je odradio nabavu tih dijelova)...bez ikakave obaveze vas molim procijenu..

     

    ..hvala vam unaprijed.....

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija