Jump to content

Jela100

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kako uopće u takvoj situaciji biti pametan? Ja se nadam da do razvoda neće doći, ali čovjek nikad ne zna. Ulažeš godinama i na kraju si nigdje. Sve to stoji što je njegov veći dio i za to je kupljena nekretnina, ali kako realno postupiti? Da zahtjevam da ja dignem neki dio kredita koji će ići za kupnju nekretnine? U našem slučaju, nepotrebno, jer imamo dovoljno, tih njegovih novaca. Kako se osigurati, kad sam već eto naletila da on ima nešto.. Kako žena može postupiti u takvoj situaciji, a da u slučaju razvoda ne ostane beskučnik? Realno.... glupo. Radije bih da nije imao ništa, i da smo krenuli iz ničega.
  2. On je jednom prilikom ,dok smo jos zivjeli u proslom stanu, izjavio da je to u biti njegovo...zato pitan dalje..
  3. Da,novci su od prodaje drugog stana. Kako god okrenemo,ja mogu u taj brak i nas zivot ulozit hrpu para kroz godine i placat rezije,kupovat namjestaj,hranu i da se on odluci rastat, ja sam na cesti.
  4. Nikome striktno. Dali su njemu fizicki. Nema nikakvog darovnog ugovora i sl. Fizicki su novci isli njemu, sa "da se nama pomogne".
  5. Postovani. Zanima me kakva prava imam u slucaju razvoda braka. Situacija je takva da je muz kupio stan prije naseg braka,u potpunosti otplacen (djelom njegovi,djelom novci njegovih roditelja). Upisan na njega. Stan je ostao njegovim roditeljima,darovnim ugovorom,dok su oni prodali svoj i nama dali novce da kupimo novi. Stan smo kupili dakle njihovim novcima. Taj stan je takoder prodan i novci stoje u banci. Planiramo kupnju zadnjeg stana. U slucaju razvoda,imam li ja kakva prava? 8 g zajednickog zivota,6 godina braka. 2 maloljetne djece. Od prvog stana redovno sudjelujem u troskovima rezija,namjestanja tog istog stana,i sljedeceg. Porez na drugi stan sam platila ja. Veci dio troskova snosi muz obzirom na veca primanja,moja placa ode na ostatak troskova zivota. Unaprijed hvala na odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija