Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

perokos

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Odšteta kod ozljede na radu

    Jel znate nekog odvjetnika u zagrebu koji se time bavi
  2. Poštovanje.. trebao bi savijet dali mi je ponuda od osiguranja dobra ili loša što mi ponudili..dakle radim u morhu i osigurani smo u croatia osiguranju.. meni se na poslu desila ozljeda koljena.. i priznata mi je ozljeda na radu. I trajna ozljeda koja je moguca da se ponovi. Pukli su mi prednji krizni ligamenti skroz i smrvio hrskavicu. Bio sam operiran 7 dana u bolnici. 2mj fizikalne i dalje jos 4mj vjezbi.. uz to da sam na operaciju cekao 6mj.. ukupno sam na bolovanju bio 11mj.. dva puta dosao u boonicu i poslali me drugi dan kuci da ne mogu operirat i sve se oduzilo. ponudena mi je odsteta od 17 000kn dal da prihvatim ili da se zalim?
×