Jump to content

Lola81

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sporazumni raskid ugovora sa 14.02.2017., a meni je dao do znanja da on zna jučer..09.03.2017.....i u našem ugovoru o radu ne postoji ni jedna točka neke zabrane jer koristi onu vrstu Ugovora kupljenu u Narodnim novinama...
  2. S obzirom da si pitanje postavila u svom profilu, mislim da ti to nitko neće vidjeti, pa bi trebala postaviti na forumu, možda najbolje na dijelu radnog prava.

  3. Molim vas hitno pomoć! Radila sam u jednoj firmi i u međuvremenu sam otvorila svoju firmu j.d.. u kojoj sam radila nakon radnog vremena ove prve firme. Nakon godinu dana odlučila sam dati otkaz i dobila sporazumni raskid ugovora u kojem ni jedna ni druga strana nemaju potraživanja. Prošlo je mjesec dana od kako sam otišla iz te firme i prijavila sam se u svoju firmu. Bivši poslodavac je u međuvremenu saznao da sam imala svoju firmu dok sam radila kod njega i zvao me na razgovor. Ne znajući što me čeka ,otišla sam a on me čekao sa odvjetnicima i tereti me abnormalnom novčanom kaznom jer sam kao oštetila njegovu firmu. Pitanje je može li mi on šta po tom pitanju. Svoj posao kod njega sam odrađivala korektno i ni u jednom trenu ga nisam ni na koji način oštetila. Doduše radilo se o istoj branši.
  4. Molim vas hitno pomoć! Radila sam u jednoj firmi i u međuvremenu sam otvorila svoju firmu j.d.O.o. u kojoj sam radila nakon radnog vremena ove prve firme. Nakon godinu dana odlučila sam dati otkaz i dobila sporazumni raskid ugovora u kojem ni jedna ni druga strana nemaju potraživanja. Prošlo je mjesec dana od kako sam otišla iz te firme i prijavila sam se u svoju firmu. Bivši poslodavac je u međuvremenu saznao da sam imala svoju firmu dok sam radila kod njega i zvao me na razgovor. Ne znajući što me čeka ,otišla sam a on me čekao sa odvjetnicima i tereti me abnormalnom novčanom kaznom jer sam kao oštetila njegovu firmu. Pitanje je može li mi on šta po tom pitanju. Svoj posao kod njega sam odrađivala korektno i ni u jednom trenu ga nisam ni na koji način oštetila. Doduše radilo se o istoj branši.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija