Jump to content

winterfell28

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bok, na stranici od drzavne skole za javnu upravu koja organizira seminare, evo linka https://www.dsju.hr/dsju/calendar/workshop/list/posebni_programi . Posebni dio iz upravnog podrucja socijalne skrbi. Pozz.
  2. Evo i mog iskustva od danas, VSS. Opci dio sam ucila iskljucivo prema pitanjima za SSS i potpomagala se slajdovima sa predavanja i to ne za sve ispite. Za mene sasvim dovoljno jer nijedno pitanje izvan toga nije bilo.ovo je sto se mogu sada sjetiti sto je meni i kolegama koji smo zajedno usli bilo, takoder svaki predmet po 5-6 pitanja osim EU tri pitanja, EU- odabrati sam jednu instituciju pricati o njoj(takoder i kolegice isto pitanje tri koje smo zajedno usle), specificnosti proracuna i valovi prosirenja(svaka od kolegica po dva). uredsko i ZUP/ZUS osnove po pitanjima za SSS i to Stambilj, knjiga pismohrane, pismeno, pisarnica, interna dostavna knjiga. Osobna dostava, ocevid, izjava stranke, opunomocenik, zalba, rokovi. Ustav: nadleznost vlade, najvise vrednote poretka,sudovi, tko predlaze promjene ustava. Sustav dr.u. upravni nadzor,inspekcijski nadzor, drzavni sluzbenici i namjestenici i dr. Lokalna:izvrsna i predstavnicka tijela,samoupravni djelokrug gradova i opcina,statut... nazalost drugo se ne mogu sjetiti. Pitanja su bila iskljucivo osnova nikako nisu zeljeli bacati vec su pomagali i cak davali odgovore. Neki nisu bas znali ali sto.nisu znali govorili su nesto drugo i uspjeli su proci.
  3. Pozz koliko sam cula nema u srpnju i kolovozu termina za polaganje ali mozda je bolje pitati njih u min. Uprave i nigdje nisam nasla popis termina.
  4. Bok, molim vas ako mozete meni pomoci, imam isto upravno podrucje iz soc.skrbi za posebni dio. Da li vam je bilo prema toj uredbi XXXIII ili su neki pravilnici drukciji? Puno hvala na odg.
  5. Pozz, takoder vas molim ako je moguce da mi slike pitanja posaljete na zeliskic@gmail.com. uskoro mi je ispit pa bih vam bila jako zahvalna
  6. Pozz, dali mi mozete reci sto ste pisali u posebnom dijelu socijalne skrbi. I mene muce ti zastarjeli pravilnici? Unaprijed zahvaljujem
  7. Molim vas, ako netko ima skriptu za posebni dio socijalna skrb da posalje na zeliskic@gmail.com ili informaciju od cega se sastoji za VSS? Ja sam pronasla zakone ali pravilnici su poprilicno stari pa ne znam da li odgovaraju. Puuno hvala.
  8. Bok, za par tjedana polazem, tocnije 8.4. Pa vas molim za pomoc. Ukoliko je netko polagao posebni dio iz socijalne skrbi (vss) koje je sve materijale tj pravilnike i zakone koristio?te sto otprilike bude od pitanja? Hvalaaa.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija