Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

think_ahead

Korisnik
 • Broj objava

  9
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Izvanredni liječnički pregled - alkohol

  Puno hvala na pomoci !
 2. Izvanredni liječnički pregled - alkohol

  Svakako planiram obaviti liječnički, gdje nosim rezultate ? Heinzelova ili PU po mjestu stanovanja ?
 3. Izvanredni liječnički pregled - alkohol

  Ovo mi piše. Muči me ovaj dio o predavanju vozačke
 4. Pozdrav, nakon dobrih godinu dana je na vrata pokucala zabrana upravljanja u trajanju od 2 mjeseca i zaključak o izvanrednom liječničkom pregledu. Mladi sam vozač, napuhao 1.56. Zanima me što se konkretno odvija na navedenom liječničkom pregledu i kakve su šanse za neprolaz istog. Da li se pregled obavlja samo u Šarengradskoj ( ZG ) ili može i u poliklinikama koje obavljaju redovne preglede za vozački. I još, u zaključku piše da ukoliko dobrovoljno predam vozačku u Heinzelovu (?!) ne primjernjuje se odredba članka 231. stavka 10. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Da li to znači da moram na dva mjeseca njima ostavit vozačku ?
 5. Plaćanje 2/3 kazne

  Pozdrav, Nakon uvaženja prigovora od strane suda, kazna koju sam dobio prosle godine smanjena je sa 5000 kuna, 500 kuna sudskih troskova i 6 mjeseci bez vozacke, na 2500 kuna kazne, 2 mjeseca bez vozacke i bez placanja sudskih troskova. U rjesenju je navedeno da je rok za placanje kazne 30 dana, te ako u navedenom roku uplatim 2/3 kazne da se smatra u potpunosti podmirenim. Ono sto me zanima jest da li se navedenim rokom smatra 30 ili 8 dana, s obzirom da nigdje nije konkretno navedeno. Unaprijed hvala na odgovoru !
×