Jump to content

Sinner1987

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok. Puno hvala na savjetu. Situacija definitivno nije crno-bijela tako da se nadam da ću uspjeti uvjeriti sud u olakotne okolnosti. A sad samo treba pričekati kaznu da stigne.
  2. Naravno da ima potrebe za revoltom. Kao prvo, u gradu gdje živim nemoguće je voziti bicikl po propisima. A kao drugo, uz sve kriminalce, tatine sinove i pijane budale za volanom koji vikendom divljaju po cestama oni su našli mene zezati što se biciklom vozim po nogostupu. Zamisli. U tom nekom određenom trenutku sam imao problema sa lančanikom. A par minuta prije na cesti se odvijala scena iz filma Fast and Furious - to naravno nisu vidjeli! I zato sam se zbog vlastite sigurnosti isključio iz prometa i prebacio na nogostup. Ne razumijem odluku policijskog službenika da prvo inzistira na alkotestu i onda me poslije toga puste da se odvezem sa biciklom kao da se ništa nije dogodilo. Ako su smatrali da sam pod utjecajem alkohola i da ugrožavam promet, zašto su me pustili da odem...? Mogli su me odvesti na testiranje urina ili krvi i po potrebi i na triježnjenje. Ovo u biti nije mjesto za rasprave ovakvog tipa ali ja stvarno ne razumijem prioritete naše policije ni što oni zapravo misle da postižu sa ovakvim postupanjem. Da ne duljimo previše... Ja vas molim za neki konkretan savjet. Da li postoji neki način da se žalim te da izbjegnem ili barem smanjim novčanu kaznu ako ona uopće stigne?
  3. Pozdrav svima. Evo jedne kratke anegdote. Zaustavljen sam od strane policijskih službenika dok sam se biciklom kretao po nogostupu. U biti nisam ni vozio bicikl nego sam se samo lagano odgurivao. Legitimirali su me i zatražili su da pušem alkotest. To sam odbio. Rekao sam plavcima par lijepih riječi, pokupio osobnu i otišao. Nisam konzumirao alkohol i bio sam revoltiran činjenicom da su me zaustavili bez ikakve osnovane sumnje. Smatram da ni na koji način nisam ugrožavao sigurnost prometa. Praktički nisam ni sudjelovao u prometu. Pitanje je... Kakve sankcije mogu očekivati i da li postoji ikakva mogućnost da se izvučem iz ovog bez posljedica? Lol Unaprijed hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija