Jump to content

Mrky81

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1.  

    <p>Pricao sam sa sutkinjom...</p>

    <p> </p>

    <p>Kaze da je ovrha pravomocna...</p>

    <p>Da sam dobio rjesenje ovrhe 28.01.2003.</p>

    <p>-Da mi je netko bio doma radi naplate: 2007 i 2009god. A nije mi nikada nitko bio doma..</p>

    <p>-Da su bili javili mome poslodavc.. Niti on mi nije nista rekao... </p>

    <p> </p>

    <p>Kaze da mi jedino ostalo moliti te odvjetnike da mi ne naplate kamate,nego glavnicu i troskove suda.. </p>

    <p> </p>

    <p>Sto Vi kazete na to? Dal je moguce da mi ne sjednu na 51.000.00kn?... Dal mi smiju nabiti tolike kamate?.. </p>

    <p> </p>

    <p>Sto mi Vi preporucujete?.. Molim Vas... Hvala Vam na svemu...</p>

     

  2. Dal mi ovaj clanak moze nekako pomoci?? Major je u sudnici naveo i da je bio dužan potpisati ponuđeni ugovor s HT-om o kojem nije bilo pregovaranja, a prema kojem je pretplatnik, ako jednostrano raskine ugovor ili to učini operator zbog krivnje pretplatnika, dužan jednokratno platiti puni iznos svih preostalih mjesečnih naknada za pristup T-mobile mreži, na što se obvezao ugovorom. Major je tražio da HT dostavi dokaze kad je podmirio račune za svibanj, lipanj, srpanj 2004. i kad je dobio opomenu, no HT nije dostavio tu dokumentaciju navevši da ju nema jer je starijeg datuma.
  3. Ja ne radim 7mj,cura mi je u 2-om mjesecu trudnoce taman se trebamo i zeniti uskoro... I onda mi dode ovako nesto... Nakon 15god kamata...
  4. Pricao sam sa sutkinjom... Kaze da je ovrha pravomocna... Da sam dobio rjesenje ovrhe 28.01.2003. -Da mi je netko bio doma radi naplate: 2007 i 2009god. A nije mi nikada nitko bio doma.. -Da su bili javili mome poslodavc.. Niti on mi nije nista rekao... Kaze da mi jedino ostalo moliti te odvjetnike da mi ne naplate kamate,nego glavnicu i troskove suda.. Sto Vi kazete na to? Dal je moguce da mi ne sjednu na 51.000.00kn?... Dal mi smiju nabiti tolike kamate?.. Sto mi Vi preporucujete?.. Molim Vas... Hvala Vam na svemu...
  5. <p>Oces mi poslati svoj mail da ti posaljem sliku monitora iz rijecke pisarice? Mozda ti sta primjetis..</p>

  6. U kompjuteru je samo datum kad je moj slucaj dosao na Rab,a to je bilo 06.05.2016. Gda. iz Delnica je zvala ovu u Rijeci pa je rekla da se gda. iz Rijeke zeznula pa je rekla da je slucaj u Delnicama. Zapravo je na Rabu. Iako ne kuzim zasto je uopce i tamo.. Znaci sud nece otvoriti moj slucaj (ako slucajno jos nije u zastari)?
  7. Ovrsna pisarnica u Delnicama mi je rekla da taj slucaj nisu poslali njima,nego su poslali na sud u Rabu.. Sad neznam dali je pametno zvati na sud i pitati ih dal je zastara. Da mi nebi tek onda otvorili slucaj ili tak nesto.. Gda iz pisarnice isto pretpostavlja da je zastara ali i dalje nitko nezna sa sigurnoscu kad nitko nema uvid u moj slucaj.. Sto mi je ciniti? Da nazovem sud na Rabu? Mogu li time pogorsati situaciju? NECU CINITI NISTA DOK ME NETKO OD VAS NE SAVJETUJE. MOLIM VAS SAVJETUJTE MI STO SAD. HVALA!!
  8. Cjojj.. Neznam kako da vam sliku tu stavim da vam ju pokazem.. Napokon sam dobio i pisarnicu od Opcinskog suda u Delnicama ali ona koja radi tamo uopce nezna ili ne moze naci moj slucaj.. Nemos vjerovat.. Zove ovu curu kod koje sam bio u Rijeckoj pisarnici ali ju ne moze dobiti kako bi ju pitala vise informacija.. A sta cu sad??
  9. <p>Molim te mi posalji mail na koj vam mogu poslati sliku iz Rijecke pisarnice. Hvala!</p>

  10. Bio sam u Fini i na opcinskom sudu u pisarnici. U Fini mi kazu da imam samo stari dug koj jos od ranije placam,koj nema veze s time. Na sudu u Rijeckoj pisarnici mi kazu da je taj moj slucaj u Delnicama tj u njihovoj sudskoj pisarnici. Cura kaze da nezna zasto su mi to poslali kad se njoj cini po ovome u kompjuteru da je slucaj zavrsen. Slikao sam podatke s monitora ali neznam kako da ti ih pokazem. Kako da stavim sliku ovdje?.. Rekla je da zovem onda delnice i njih pitam dal je postupak obustavljen. Probati cu staviti sliku njenog monitora tu.
  11. Ja jesam od prije u blokadi ali nisam uvezi toga. Otici cu danas na finu i na sud te napraviti sve to sto ste me savjetovali. Kad to obavim pa Vam se opet javim sa vise informacija. Puno Vam hvala !...
  12. Gdje se to moram pozvati na zastaru?? Na Fini ili na sudu? Kako se poziva na zastaru? Sto mi je potrebno od papira za to (jer ja imam samo to sto su mi sada poslali..) Sto ih tocno moram pitati kad dodem na sud,a da nesto ne zeznem?.. Joojj,puno vam hvala na vremenu i volji da mi pomognete...
  13. Hvala vam svima puuuunooo!! Pao mi je kamen sa srca.. Ovo bi mi unistilo dobar dio zivota da moram placati toliki novac. Ovo sam primio kao obicnu postu. Nije bilo preporuceno,nista nisam primao valjda 15god od njih i sad mi dodu sa cifrom od 51.000kn. Sto tocno trebam pitati na sudu i na sto da pripazim kako nebi bilo to priznavanje duga?
  14. MOLIM VAS POMOZITE MI !!! Jel stvarno moguce da moram platiti 51.136,14kn za mobitel od prije 15 godina???... Upravo sam primio:- "Tekst obavjest-ponude" u kojoj me traze da u roku od 30 dana (od dana 30.3.2017) uplatim 19.304,37kn ili ce mi ovrsiti novih 51.136,14kn.. Tu pise: Obracaju se po nalogu Hrvatskog Telekoma (ranije T-Mobile d.) u svezi ovrsnog postupka koj se pred Opcinskim sudom u Rijeci vodi pod poslovnim brojem Ovrv-4086/02. Da na 30.03.2017 dan dugovanje iznosi 51.136,14kn,a isto se sastoji od glavnice od 15.325,27kn,zateznih kamata od 3.831,77kn te troskova postupka u iznosu od 3.979,10kn. Nude mi da uplatim 19.304,37kn kroz 30 dana na poslovni racun ovrhovoditelja Hrvatski Telekom pa ce mi otpisati zatezne kamate. Taman sam rijesio sve dugove pa nije bio problem da cura i ja napokon dobijemo dijete. Cura je zatrudnijela,a ja sam trenutno ne zaposlem. Ko boga vas molim,pomozite mi nekako !... Hvala vam od srca!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija