Jump to content

RAU

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Danas je bilo ročište. Odvjetnik je donio sve uplatnice o plaćanju rata stana, donio je vlastnički list ( kojega imam od 2001.g.) na kojemu je pri dnu napisano " temeljem Ugovora o kupoprodaju stana ... upisuje se pravo zaloga u iznosu od 100.000 i nešto tisuća kuna"( ne mogu napisati točan iznos) a sutkinja je rekla da to ne piše u Ugovoru. Napominjem da sam do sada od ukupno 336 rata uplatila 238 rata. Imam i IZJAVU svog pokojnog oca, ovjerenu kod javnog bilježnika, gdje se sve to potvrđuje što je napravio prije smrti a umro je 2006.g. Još jednom Vas molim za pomoć jer osjećam da bi mogla ostat izigrana LP Moram još napomenuti da se sada osporavaju sve uplaćene uplate, sve se osporava od učešča do zanje rate
  2. Hvala vam na brzom odgovoru. Sve uplatnice glase na moje ime i nitko ne osporava ni učešče ni onih 6 rata koje su plaćene na tatino ime. Međutim, ja za taj stan imam vlasnički list još od 2001.g. a na sudu ga uzimaju u obzir. procijenili su vrijednost stana i svu ostalu umovinu. Interesira me u kojem postotku mora biti ta ostala imovina da bi zadovoljila zakonsko pravo moje sestre???? U darovnom ugovoru je napisano da preuzimam otkup stana i da preuzimam brigu o njemu, što sam i činila za njegova života.
  3. Poštovani, dok su roditelji bili živi, nisu imali novaca za otkup stana. Na njihov nagovor plaćam učešče i 5-6 rata na tatino ime, gdje on nakon toga ugovorom prepisuje stan na mene uz obavezu plaćanja rata ... od ukupno 336 do danas sam platila 229. Nakon smrti roditelja, javlja se moja sestra i do danas se sudimo, jer želi dio stana iako postoji i druga imovina, ali ona baš želi dio stana. Napominjem da se i njoj nudio otkup ali je ona odbila jer otkupljuje svoj pa nema novaca. Ovim putem Vas molim (hitno mi je potreban savjet) da mi kažete kakva su njena prava?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija