Jump to content

Playback

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Playback objavio

  1. Pozdrav, i hvala na odgovoru. Na isti način sam i ja shvatio ZOR, međutim iz tvrtke sam dobio odgovor da imam pravo na, i sad citiram: "puni godišnji, ali njegov razmjerni dio..."??? Valjda je ili puni ili razmjerni, ne može biti i jedan i drugi, potpuno besmisleno. Uopće ne znam više kome da se obratim i na koji način, pokušao sam kontaktirati ministarstvo rada, ali nisam dobio nikakav odgovor.
  2. Pozdrav, zaposlen sam u firmi s 1.4. na neodređeno, to mi je prvi posao i očekivao sam da ću sa 1.10. imati puni godišnji. Međutim, neki dan mi je rečeno da nemam to pravo, već samo na razmjerni dio, odnosno 16 dana (ne kužim ni kako su do toga došli, jer ako je dva dana mjesečno, onda je valjda 2x9=18 dana. No to je sad manje bitno, ono što me zanima je zbog čega ja ne bi imao pravo na puni godišnji, nigdje u ZORu se ne spominje opcija razmjernog godišnjeg nakon 6. mjeseci. Unaprijed hvala
  3. ne piše ništa u oglasu, a radi se o agenciji za pravni promet i posredovanje nekretninama
  4. Znači ovako, sudjelovao sam u natjecanju za rabljeno vozilo koje je prodavala jedna državna agencija, ponude su se davale pismeno, te je bilo potrebno priložiti određene dokumente kako bi ponuda bila valjana. Iako moja ponuda nije bila najbolja, smatram da sam zakinut (namjernim) propustom u postupku, no ne mogu pronaći tko je zapravo nadležan za nekakvu žalbu. Postoji li uopće zakon kojim se propisuju takvi postupci i samim time postoje li tijela koja su nadležna za kontrolu istih?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija