Jump to content

Fanatic

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozorno sam sve Vaše komentare pročitao, malo razmislio, pronjušio po gradu i prošlosti i jednostavno zaključio da u našoj braniteljskoj populaciji izvire neko nezajedništvo koje smo ne tako davno imali. Možda je problem i u tome da imamo previše udruga, a da su u jedan dio njih zasjeli neki koji nemaju s nama što tražit, možda i sistemu to odgovara. No nikako ne bi htio da me netko krivo shvati,ja ne tražim kruha preko pogače,meni nije mala mirovina ( 2500,00 kn),ne zaboravite puno dečki je sa nama ratovalo ,poslije rata vratili se u civilne firme i danas rade za taj novac, Postavio sam Vam upit samo radi toga što bi htio kao HRVI mirovinu pa i sa sadašnjim iznosom, ali da bude nasljedna, što 6.a nije, jer da znam da kad odem da moji imaju neku sigurnost. još jednom svima zahvaljujem i nemojte dečki o onima koje neznate pisati da su se polakomili, već ako želite pogledajte oko sebe i sigurno znate neke koji su postali HRVI 2007.g.pa se zapitam tko tu koga ?
  2. Hvala svima ,ali odgovora konkretnog nisam dobio. Svaka medalja ima dvije strane, a "neznanje" je stvarno neznanje, jer kada ti kažu da ideš u 6a., ali kad se ispostavi da uopće ne moraš biti HRVI,postaviš pitanje za čega godinu dana u bolnicama , razne operacije, postupno ti komisije skidaju postotak , a svi ti kažu da se žališ, pa ispada da se moram opravdavat što sam bio u rovovima,a ne po uredima i vojarnama, a izađeš iz sustava 2007.g. Pitam se , ako sam htio "mutit" zašto nisam išao 1995.g u mirovinu kada sam mogao, a to je jednostavno - smatrao sam ,a i danas smatram da sam još uvjiek imao i da danas imam znanja , vještine, stručnosti za OS RH.
  3. Pa to ti jednostavnav izračun dobivaš 9 prosječnih plaća i 525,00 kuna za svaki mjesec u DR.
  4. sa 01.07 otišao u 6.a u činu nr poradi krivih informacija, rješenje sam dobio na 2.500 kn, a od 1995.g sam 305 HRVI ( ranjavanje). Postavljam pitanje i molim odgovor tko zna : 1. dali da uložim žalbu na rješenje i što da navedem? 2. da li mogu ići u mirovinu kao HRVI odnosno prevesti sadašnju i na koji način, te koliko bi u tom slučaju ona iznosila?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija