Jump to content

marina2525

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci u ovom slucaju Eos kontaktiram pisanim putem s povratnicom? I kako otprilike bi im se trebala obratiti, otkud poceti? Pokusala sam mailom al odgovor nikako docekati danima, da bi se ipak udostojili javiti kako moram ostaviti osobne podatke, ime prezime, oib za laksu daljnju komunikaciju, sto ne znam koliko mi je sigurno? Ne znam vise ni gdje mi glava a gdje rep
  2. Da da, Eos je ovrhovoditelj za Tele2 dug koji je placen nakon kojeg je T com dosao na naplatu. Sad mene zanima da li je moguce da je taj dug vec podmiren rijesenjem od Eosa mada se u njemu navodi samo Tele2, ne i T-com. Ne znam vise kome se obratiti, u fini nula bodova dosad bilo, telefonski sluzbe isto tako. Neko drugo rijesenje? Ne bih htjela platiti bas dvaput isto, a i da platim vjerujem da tu vise ne bi bilo povratka?!
  3. Ne razumijem dio s ponovnim pokusajem naplate od strane eos-a? Znaci i kad se podmiri sve moze bit opet potrazivanje istog? Uglavnom, ja sam platila Tele2 dugovanje kako sam po rijesenju i dobila za upravo taj isti Tele2, preko eos matrixa. Od T-mobile nikad nista. Svakako cu kontaktirat sluzbu prije daljnjih uplata. Nisam znala da isti dug mogu naplatiti dvaput, eto toliko sam informirana Sto u slucaju da se plati dvaput isto?
  4. Tako je, djelatnik mi je obracunao s kamatom cijelo dugovanje koje je teretio eos matrix za Tele2. Tu vise niceg nije bilo da bi se nedugo nakon toga pojavila cak 2 rjesenja za T-mobile koje su oni zaprimili no ja nisam, sto vjerujem da bih trebala valjda nekom logikom. Na sve moje upite konkretne oni su se oglusivali. Jos jedno pitanje samo, nakon cijelokupne isplate gdje sto kako potrazivati pisanu potvrdu o isplacenom dugu?
  5. Postovani, prije godinu i pol dana sam onemogucena bila podmiriti dva racuna u Tele2, znaci nisu bili podmireni u roku vec sam zakasnila mozda 3-4dana nakon cega mi automatski dolazi rijesenje o ovrsi bez ikakvih obavijesti, racuni svi blokirani. Uz to sam na svoje ime takodjer t-mobile br na pretplatu imala koji je koristila druga doticna osoba te se tu raskinuo ugovor, dugovanje nekih 500tinjak kn. Prosle godine u 10.mj dobijem rijesenje za podmirit dugovanje sudski troskovi, odvjetnik itd itd..nepunih 3tis kn. S time da je placeno u roku jedan dio troskova su srezali, nekih cca 500kn. Nakon podmirenja racuni i dalje blokirani da bih opet u finu isla provjeriti i saznala da stoji dugovanje prema t-mobile od 4tis kn??! Sad mene zanima da li je moguce da je eos matrix to dugovanje otkupio pa je vec placeno prvi put ili? Molim pomoc tko se razumije jer s njima u fini ne mogu izac na kraj!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija