Jump to content

Starlight

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U slucaju kada je bracna zajednica prekinuta ali razvod nije pokrenut, tj ne postoji nikakva presuda koja ukljucuje alimentaciju, je li osoba duzna placati alimentaciju? Tj.određeni iznos je placan, ali majci na ruke bez ikakve potvrde. Moze li majka sudski traziti alimentaciju za protekli period? Unaprijed zahvaljujem na informaciji.
  2. Da, dijete je u pitanju, i znam da se postupak komplicira. Odvjetnike bi svakako izbjegla. Dakle nema velike razlike financijski. To me izmedju ostalog zanimalo. Hvala puno na pomoci.
  3. To mi je jasno, zanimalo me postoji li kakva razlika u dokumentaciji ili postupku ako je proslo toliko vremena od kraja bracne zajednice. Zapravo sam se nadala izbjeci tuzbu iz financijskih razloga.
  4. U slucaju kada jedna osoba ne zeli potpisati za sporazumno pokretanje razvoda moze li se razvod pokrenuti na temelju toga sto je od kraja zajednice proteklo godinu dana? Ako moze, koji dokumenti su potrebni, treba li ulaziti u postupak dokazivanja prestanka zajednice? Je li dovoljna promjena prebivalista? Unaprijed zahvaljujem na pomoci.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija