Jump to content

jurek_purek

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav trebam odvjetnika koji bi me zastupao u Sloveniji. Naime imam spor sa osobom Slovenskog državljanjstva i sud bi se trebao odvijati u Mariboru. Ja sam oštečenik u slučaju krađe. Tražim nekoga iz Zagreba. Hvala
  2. Nije me pravario ali mi je dao broj po "preporuci". Da je čovjek OK, da već godinama radi s autima. Lako je biti general posle bitke. Ovo je krivotvorena osobna tog čovjeka,. Dao je on nama "račun" i broj šasije od auta i sve smo provjerili i poklapalo se sve. Kasnije sam zvao u firmu u Njemačkoj i račun ne postoji..
  3. Jedno od pitanja je da li mogu i da li ima smisla napraviti prijavu protiv osobe koja mi je dala kontakt broj od tog čovjeka s kojim sam dogovarao uvoz automobila? Nisu mali novci u pitanju pa zato tražim ikakvu soluciju..
  4. Update: Zvali me iz SLO Policije. I njihove riječi su: -da su dobili iz Austrijske policije izjavu od tog čovjeka kojemu smo dali novac- da on govori kako taj prvi s kojim smo dogovarali posao postoji. I da ništa dalje nije rekao. Te Slovenci sad trebaju od mene kontakt osobu koja je meni dala broj od ovog prvog (s kojim sam dogovarao uvoz).
  5. Pozdrav, imam "specifičnu" situaciju. Kolega i ja smo sa jednom osobom navodno Slovenski državljanin (kasnije se ispostavilo da osoba ne postoji, a da je osobna krivotvorena) dogovarali uvoz automobila u Hrvatsku. On je poslao svojeg prijatelja iz Austrije da se nađemo u Mariboru i da pokupi novac. Napravili smo ugovor o primopredaji novca. Dalje situacija ide.. Ostali smo bez novca- prva osoba s kojom smo sve dogovarali se ne javlja. Druga osoba se javlja i tvrdi kako je predala novce i da se njemu više prva osoba ne javlja. Prijavili smo slučaj u policiji u Mariboru. Oni su prebacili sve u Austriju (Graz) pošto je druga osoba koja je primila novce tamo prijavljena (prebivalištem). Kada zovem u Sloveniju, a to je već 2 mjeseca- kažu mi da nemaju inofrmacija. Probao sam zvati u Austriju no ne daju informacije telefonski. Njemački mi je dosta loš pa je kolega zvao u moje ime. Da li postoji način u Hrvatskoj da se to pokrene, da se sazna nešto? Hvala puno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija