Jump to content

konjanik

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. U redu. Pitati ću odvjetnika. Iako mi nije jasna jedna stvar. Pa firma je firma. Kakve to veze ima samnom osobno. Ja jesam vlasnik, ali zači li to da i troškove firme, kredite i sv ostalo dijelimo na pola. Mislim da bi i to bilo fer zar ne ?
  2. Znači samo da ponovim ako netko ima riješenje za gore već iskazani problem nka mi odgovori. Hvala unaprijed.
  3. U redu, shvatio sam da je sve moguću. Ja sam inače inicirao rastavu iz jednog sitnog razloga, a to je da žena nakon 12 godina što smo skupa ne želi imati djecu. Imam 35 godina i jedan od razloga otvaranja vlastite firme su bila djeca nebili imali malo više novaca. Znam da će sud boljeti briga za sve okolnosti ali niti s moralne niti pravne strane mislim d nema apsolutno što tražiti od firme. Odlučio sam prebacii fimu na sestru i dalje nastaviti raditi. Pa ako me i tuži i dobije na sudu, neće mi imati što niti uzeti jer nemam ništa osim firme. Djeca su moj san kao i san svakog normalnog čovjeka, ali kada ti netko oduzme to onda nema te cijene niti firme koja bi mogla nadoknaditi ovaj nedostatak. Jedino što ću napraviti sigurno ako me tuži , da ću uzvratiti kontra tužbom za duševne boli bez djece 12 godina ako je to uopće i moguće.
  4. ako ste u međuvremenu dobili primjerak, možete ga molim Vas proslijediti i meni. Hvala !
  5. Molim Vas ukoliko imate neko rješenje za moj problem bio bih Vam vrlo zahvalan na savjetu. Objasnite mi zašto sada nemogu prodati firmu nekome i kasnije nakon razvoda vratiti je nazad.?
  6. Zahvaljujem na odgovorima, ali molim Vas bez suvišnih tenzija tipa "prvo završi fakultet pa dijeli savjete" itd. U najozbiljnijoj situaciji se nalazim i nije mi sada ni na kraj pameti hrvati se s nečijim egom. Molim Vas za ozbiljne odgovore, a ukoliko mi ih nemožete dati nemojte se niti javljati. Znači, firma, žena, problem. Hoće nešto što niti u najljepšim ženskim sapunicama nema smisla. Pozdrav !
  7. U redu. Ovo je već konkretnije. Znači neovisno o angažmanu u firmi, investicijama, poslovanju, žena jednostavno može tražiti pola vrijednosti firme i zdravo žurim. Pa jednostavno firmu mogu prodati nekom rođaku ili prijatelju za 1 kunu i sve prabaci na njega onda. To je moje pravo kao direktora i vlasnika. Što mislite o tome ?
  8. Dajte mi malo više informacija. "To što traži" mi je malo neozbiljan odgovor.
  9. Razvodimo se nakon 4 godine. Tvrtku sam imao 4 mjeseca prije nego smo se oženili. U te 4 godine tvrtka je narasla ali u nju nismo investirali niti ja niti žena niti jednu kunu. Sve sam investirao iz poslovanja. Sada žena traži razdiobu imovine između ostalog i dio imovine firme. Kakava su joj prava ? Molim pomoć
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija