Jump to content

biserkoford

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ok, al to je za naknadu štete na udarenom autu, zar ne? Nije li to moguce "izbjeći" činjenicom da sam vec dogovorio s čovjekom da mu plaćam popravak?
  2. Ok. Bodovi su bolje nego druga varijanta. Dakako, daleko od idealne, ali to sam si sam kriv. Koliko sam shvatio mogu mi staviti na teret vožnju pod utjecam alkohola i bez vozačke sa izazivanjem prometne nesreće, bogu fala samo sa materijalno štetom. Mislim i to je dovoljno i previše, ali sumnjam da mi još štogod mogu prišiti. Dobio sam samo zapisnik o alkotestu. Jesam li trebao dobiti još štogod na licu mjesta?
  3. Pozdrav. Molio bih pomoć. Naime, prije par dana, pokušao sam prijateljev auto izvesti iz parkinga. Nažalost, udario sam u auto parkiran na suprotnoj strani. Problem je što sam u autoškoli, dakle vožnja bez vozačke + na alkotestu mi je izmjereno 1.04 promila u krvi. Riječ mi je o prvom prekršaju u životu. Objektivno koliku kaznu mogu očekivati te kolike su šanse da mi se oduzme pravo polaganja vozačkoga? Također, kad dođe do kazne, ima li smisla uložiti žalbu za molbom za smanjenjem iste s obzirom da je riječ o prvom prekšaju? Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija